Skrivet den: 2012-10-22 Klockan: 13:23:06

Måndagslista för milivecka

Jisses vad jag sov i natt.
Inte länge men tungt.
Jag tror inte att jag vaknade en endaste gång på hela natten, och inte Irma heller. Det är ju annars problemet med att ha henne fortfarande sovandes inne hos oss, att hon sover oroligt om nätterna och väcker oss andra med sina "hela-havet-stormar-övningar" i sin säng ;)
 
Men i natt sov vi. Och drömde. Jag kommer ihåg att jag drömde så starkt, inget konstigt, bara vanliga saker. Jag kommer inte ihåg VAD jag drömde, bara att när jag väl drömde så tänkte jag i drömmen att vad verkligt detta känns.
 
Men så ringde mobilen på morgonen och jag visste knappt var jag var eller vilken dag det var.
DÅ kan man snacka om att man sovit djupt.
Och den första tanken som slog mig när jag vaknade var:
- KOM jag ihåg att sätta på alarmet?
Ja, det gjorde du Yohanna ;)
 
 
 
 
Annars då?
Ja tror ni att papie-machér-pumporna hade torkat när vi kom hem?
Inte då.
Jag hade troligtvis dragit på med för mycket tapetklister på dem så botten var fortfarande fuktig. Och vi som skulle måla dem idag. Jag har i och för sig inte hittat färgerna än som jag är säker på att jag har sparat på något bra ställe sedan jag målade ett par adventsljusstakar år.....hmmm, det var när jag bode i Örebro, så innan år 2000 alltså då ;)
Kom de med när jag flyttade till Las Palmas ens?
 
Men det är måndag och måndagar kräva måndagslista a´la jennyn:
 
- att jag kommer att ha milivecka (utomordentligt nyttig mat, strikt motion och absolut INGA snedkliv) denna veckan och kommer att gå i mål i min "operatin fettsanering" INNAN vi åker till Sverige om cirkus en månad.
(Så att jag kan njuta och unna mig när vi väl är där och komma tillbaka och börja om från början igen, the story of my life.)
 
Ja, jag är väl inte SÅ himla glad över att jag just ska ha det, för jag hade mer än gärna sett att det inte behövdes alls. Men jag är glad över att jag är motiverad och "kommer" (man vet ju aldrig vad som händer) att ta tag i detta.
 
Jag är grymt peppad och tänker bara glädja mig åt detta idag. Hela fettsaneringen har ballat ur lite på sista tiden och jag har börjat ta mig friheter som jag tidigare inte ens kunde tänka mig. Klart som korvspad att det inte går nedåt på vågen. Jag har ju hållt på i nästan TVÅ år nu och jag börjar bli rejält TRÖTT på detta.
Och faktiskt uttråkad.
Herre gud, kan jag inte lyckas komma i mål nu så jag kan få börja med något nytt.
 
Det är ju inte så att jag ska lägga mina nya och "sunda" rutiner och vanor på hyllan och börja storfrossa och spara ihop till en ny övervikt. Nej livet kommer väl att fortsätta se ut på ungefär samma sätt som nu och jag kommer att försöka, intentionen är ALLT ;), att försöka behålla min målvikt för ALL framtid.
Men jisses, kan jag inte få börja tjata om något annat nu?
Kan jag inte ta och skärpa till mig och få de sista två kilona ur röven nu?
 
För det är just det, de sitter på rumpan.
Titta på fotot som Älsklingen  tog på mig i helgen.
Ska det va så där?
Så kan jag ju inte se ut? ;)
Nästa års Nobellpris till den som hittar på ett sätt att själv kunna bestämma varifrån på kroppen som fettsaneringen ska tas ifrån.
 
 
 
 
Så det tänker jag vara lycklig och glad över denna måndagen för jag är otroligt pepp nu. Tills efter-lunchen-choklad-suget kommer antar jag. Men jag har förberett mig och chokladsanerat hela huset ;)
 
Givetvis är jag också glad över mina Halloween-pumpor (Om de torkar och OM jag hittar färgen), att vi haft en fin helg i sommarstugan trots mörka moln i bakgrunden, att vi ska åka till Sverige snart, att Irma håller på att vänja sig själv av med blöjorna, att jag slipper höstdepression och knappt har märkt att det faktiskt är höst....har jag hört, att vi är friska och starka nu inför vinterns komma skall (peppar peppar ta i trä) och en massa andra saker.
 
Men nu kör vi måndag här. Håll i er för snart är det fredag igen ;)
/Y

Kommentarer
Postat av: Mor & Far

Snygg rumpa !!

2012-10-22 @ 18:13:56
Postat av: Caroline

Härligt att få sova djupt.
Hoppas att jag sover bra inatt, lugn och ro iallafall. Är på kurs :)

Svar: Det kan vara lite knepigt att sova borta. Håller tummarna för dig då ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-22 @ 21:40:29
URL: http://barbaskon.blogspot.se
Postat av: Freja

Att få sova, verkligen sova, det är nog något av det skönaste som finns!

Svar: Ja det slår sex med hästlängder he he ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-22 @ 22:19:47
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Jenny

Hallå bruden! Tänk vad DUKTIG du varit som ändå hållt ut i TVÅ ÅR !!! Visst kan man köra i diket emellanåt men du har ändå envist stretat vidare mot målet :)
Själv körde jag i diket i helgen, med råge... men: I´m back on track igen och SKA orka fram till torsdag. Sedan blir det ett uppehåll över helgen, och på måndag får vi se hur stor skada denna helg gör... ;)
kram kram

Svar: Ja TVÅ år har redan passerat och nu börjar detta bli lite tråkigt tycker jag ;) RESULTAT tack he he.
Yohanna i Las Palmas

2012-10-22 @ 23:28:56
URL: http://jennyaviktigaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0