Skrivet den: 2012-10-18 Klockan: 23:25:43

Här har det pysslats idag

...och jag har ÄNTLIGEN haft lite handarbete med mina småttingar. Inte sömnad menar jag då, utan att vi pysslat med händerna. Slutresultatet är dock ovisst än så länge.
 
 
 
 
Har precis tittat på nyheterna.
Japp så gammal är jag nu, så jag tittar på nyheterna på kvällarna. Fastän inte SÅ gammal så att jag bänkar mig 5 minuter innan det börjar och blir helstirrig om något kommer emellan.
Nej faktiskt mer så att det slötittas lite på nyheterna medans jag och Älsklingen äter middag i soffan och lugnar ner oss efter dagens racerlopp.
 
Tyst! Tala inte med mig.
Brukar vara min känsla just när jag sätter mig ner och får ta det lugnt och vara både tyst och still för första gången på hela dagen.
Den känslan lyckas jag docj övervinna, efter ett tag, när jag fått vara för mig själv, till detta äktenskaps stora lycka.
 
Just ikväll så var det stora nyheter om den här filmen:
 
 
The Impossible.
Som visst hade premiär förra torsdagen och just nu slår alla rekord här i Spanien. Folk vallfärdar för att se den och den ska visst vara något utöver det vanliga, både effekt- och känslo-mässigt.
En kritiker sa om den att det första man gör när man kommer ut från att ha sett filmen är att åka hem och kramar om sina barn.
 
Jag funderar på om man inte skulle försöka att skaffa barnvakt och gå på bio. Men Älsklingen tror att det är nog ingen film för mig som börjar storböla av att se på nyheterna här och får mardrömmar på nätterna ;)
Vi får se.
 
 
 
 
Hur pumpapysslandet gick till, hur resultatet blev och hur vi Halloween-stylar hemmet >>> kommer nästa vecka när allt benat ut sig.
Då ska vardagsrummet gå från sommarstämning till vinterskrud, via Halloween-tema. Fram med ljus och mys och senare jul, fast inte just nu, fast snart ;).
 
Fast jag har inte bestämt mig för om jag ska måla om de nya ramarna som står på tavellisten.
Man kan ha dem träfärgade fast de ser lite mesiga ut, fast motivet, som jag inte vet vad det ska bli än, kommer att utmärka sig då.
Man kan måla dem svarta och få dem att bli mörka detaljer och matcha det andra svarta i rummet.
ELLER man kan måla dem röda och låta dem få vara färgklickar tillsammans med några andra detaljer i rummet. Kan dock bli så att motivet i tavlorna då kommer bort sig lite.
 
Å alla dessa beslut som man måste ta ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Annelie

Ja du, den där filmen.... verkar jättebra men jag bölade bara av att se trailern.... Fast samtidigt blev jag sugen på att se den...Det måste ha varit så hemskt att ha varit med om den där tsunamin, det var många från Sverige som försvann eller som var med om den... Hemskt!

Härligt att få se hur du gör fint inför hallowen. Är halloween stort i Spanien?

Svar: Nej det är inte sâ stort här men eftersom jag tycker att det är en kul grej för ungarna sâ har vi tagit fram den lite här. Godis och spöken gâr ju alltid hem. Fast vi gör om det lite sâ att det passar oss ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-19 @ 11:00:57
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Wildrose

Har du bestämt än vad du ska ha i ramarna?
Annars har jag ett tipps. Jag har alltid velat ha proffsfoton på familjen i svartvitt. Så det kanske du kan testa.

Trevlig helg!

Svar: Nej det är ju det, jag vet inte vad jag ska ha i ramarna. Foton pâ familjen har jag i sovrummet. här hade jag mer tänkt lite omgivningsbilder, eller annat kul. Svârt.
Yohanna i Las Palmas

2012-10-19 @ 11:04:36
URL: http://wildrose.blogg.se/
Postat av: AnneliH

Ja, den morgonen 2004 kommer jag ihåg som om det var i går! Fruktansvärd väntan innan man fick vetskap om hon levde..hon kom hem utan mamma, pappa och lillebror. Begravningen var fruktansvärd sorglig då brodern inte hade hittats. Hon var bara 16 år, stackars lilla flicka. Så den filmen kommer jag definitivt inte se, men den är säkert bra.

Jag har målat små tavelramar vita och har foton på barnen och katterna, de går ju att byta ut när man känner för det :) Kruxet är ju vilken färg?

Trevlig fredag!

Svar: Uff vad mânga sorjliga historier det kom ur den där händelsen :(
Yohanna i Las Palmas

2012-10-19 @ 11:34:45
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Wildrose

Ja, du. Kanske naturbilder. Som kan bytas ut med årstiderna... om det nu syns någon skillnad i varma spanien. Snyyyft!

(här regnar det för femte dagen)

Svar: Man kan ha årtidsbilder från Sverige ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-20 @ 08:19:38
URL: http://www.wildrose.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0