Skrivet den: 2013-02-20 Klockan: 23:49:25

Här firade vi alla hjärtans

....för ÄVEN om det var ett tag sedan nu, tiden springer iväg och allt det där men det vet ni ju redan ;), så är detta en historia att förtälja.
Man ska inte tro på allt puttinuttit som man ser (hör)...
 
 
 
 
Veckan i frågas Rea- Life handlade ju om Alla hjärtans dag >>> där jag skrev om den. Så gjorde jag sammanställningen >>> där jag skrev ännu mera om HUR jag ville fira den.
Och så kom själva dagen och jag hade det ju så IN I BOMBEN bra uträknat och planerat >>>.
Här skulle firas.
 
Det blir ju SÄLLAN som man tänkt sig.
De är jag den FÖRSTA att skriva under på ;)
 
Älsklingen och jag hade precis varit osams, ja en VÄLDIGT olämplig tidpunkt på året att vara det ;) och ja, det händer även oss ;). Men vi hade också precis försonats, och ja även vi sysslar med sånt ;)
Så att komma med en rosbukett hade varit som en karikatyr på vad alla-hjärtans-firande går ut på. Och dessutom så hade jag ju lovat att kasta den i soporna ;)
Det sa jag till honom.
 
Men fira skulle det göras i alla fall.
Det gick åt skogen ;)
 
Det enda som gick RIKTIGT som det skulle var Guldklimpens fina alla-hjärtans-dags-hjärtan som vi skulle dekorera lunchtallrikarna med.
De blev jättefina.
 
 
 
 
 
Att Älsklingen däremot inte var hemma för att äta lunch med oss för han hade möte på jobbet, att hjärtanen aldrig användes som dekoration för de kom bort i kallabaliken eller att det inte ens blev några hjärtformade pannkakor till lunch, DET var inte så lyckat.
 
Älsklingen var som sagt på jobb och då kände jag att jag minsann kunde gå iväg och extraknäcka lite jag också när det ändå inte skulle bli något firande. Vilket betydde att svärmor fick kopplas in under tiden mellan min avgång till jobb och Älsklingens hemkomst från jobb.
Och DET betydde att min hemmainspelade överasknings-CD skulle ha behövts gjorts på förmiddagen, men si det blev inte av. Också det mindre lyckat.
 
Så blev eftermiddagen så stressig att komma iväg att medans jag stog i köket och skulle steka hjärtformade pannkakor till kvällens middag och samtidigt även göra lunch, blev det sådan kallabalik att CD:n glömdes helt bort.
 
Speciellt när pannkakssmeten INTE ville hålla sig INNE i pepparkaksformen i stekpannan, jag brände fingertopparna på att försöka hålla nere pepparkaksformen i stekpannan och Irma beslutade sig för att överaska med en alldeles SPECIELL bakelse i byxorna just då.
Det var under den perioden då jag inte kommit på trixet med att hålla rumpor ;) >>>
 
Och när hon sedan lyckades med trixet att få tag på en kvarglömd tuchpenna (vet inte vem jag ska skylla på här), efter alla-hjärtans-dags-hjärtans-målningen och målade hela stackast hitsmugglade KEN >>> med en massa krummelurer, ja då bestämde jag att ETT
stackars utstansat pannkakshjärta var vad jag tänkte åstadkomma under den dagen.
 
Och NATURLIGTVIS var det DEN bilden som jag la upp på instagram/facebook ;)
Man får inte vara dum.
Men tro inte på allt ni ser...
 
 
 
 
Fast sen kom jag hem på kvällen och skitungarna var färdigbadade och färdigmatade och det var bara att pussa god natt och slänga sig i soffan.
DÅ kom det minsann faktiskt fram en liten överaskning som Älsklingen lyckades överaska med. Visserligen köpt och bidragen till kommersialismen omkring Alla hjärtans. Men i alla fall.
En jordgubbsbakelse med färska jordgubbar.
 
 
 
Och jag lyckade få färdigt CD:n på något milagröst sätt medans Älsklingen var i duschen. Och den sitter klistrad i bilsterion och Älsklingens jobbar-lastbil just nu.
 
Så nog blev det en BRA dag till slut.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Ruth i Virginia

Oh, my gosh, Yohanna! Jag är alldeles yr i huvu´t efter att ha läst om din Hjärtans Dag!
Du låter som en virvelvind. Men en dag som slutar med jordgubbsbakelse fråm Alsklingen, är inte helt fel. Den var säkerligen åtföljd av en Valentins-puss!!!
Du är HÄRLIGT rolig!

Svar: Det är inte JAG som är en virvelvind, det är Irma. Och jag blir yr i huvudet av detta också ;) Fast väldigt glad över att du tycker att jag är rolig.
Yohanna i Las Palmas

2013-02-21 @ 00:23:03
Postat av: Kenneth

He he åter igen så är inte allt guld som ser ut som guld:) du verkar ha haft en bra avslutngin på dagen iallafalL :)

Svar: Nej man ska inte tro allt ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-21 @ 07:48:52
URL: http://rothvoss.blogspot.se/
Postat av: AnneliH

Ha..ha..!! Slutet gott - allting gott <3
Fin bild på er 2...Vad fint han textar Alexander!

Svar: Ja det var tur att det slutade bättre än det var UNDER själva dagen ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-02-21 @ 09:29:08
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Jag tycker om när de där kaosdagarna slutar fint! Men, nu backar vi tillbaka lite, jobb? Har du ett jobb nu? Vad gör du då? Jag minns att du skrev ett inlägg om att börja söka jobb, men att du fått ett har jag helt missat!

Svar: Ha ha nej jag har inte fått något jobb. Du har inte missat någonting ;) Jag har bara fått ett städuppdrag på min väninnas kontor. Ett LITET extraknäck denna månad.
Yohanna i Las Palmas

2013-02-21 @ 22:03:44
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0