Skrivet den: 2012-08-21 Klockan: 00:18:57

Måndagslista mitt i natten

Japp, det är mitt i natten, nästan.
22:47
Vi har kommit hem från sommarstugan, burit in allt inklusive sovande barn, duschat, ätit och plockat undan hela lägenheten. I morgon kommer bygg-snubbarna och fortsättningen på takrenoveringen >>> ska förhoppningsvist fortsätta.
 
Jag har ingen aning om vad de ska göra eller vart de ska börja, men vis av erfarenheterna >>> & >>> så har jag packat en picnic-korg, den bärbara är förberedd och det första jag ska fråga när de kommer klockan ÅTTA i morgon bitti är: VART ska ni börja?
Så att jag kan förbereda oss så vi kommer på plats ordentligt INNAN vi blir inplastade på FEL ställe ;)
 
 
 
 
Men även fast måndagen är slut, eller kanske just för att den är slut, så vill jag tänka extra mycket på det som jag ska vara tacksam för istället för att tänka på att det som får det att kännas som just måndag. Vilket det INTE har känts som idag eftersom vi varit kvar i sommarstugan, men som det definitivt kommer att kännas som i morgon när klockan ringer klockan 7 och man ska väcka sommarlovssömningar små energiknippen.
 
Lista a´la jennyn alltså:
 
- att jag som ALDRIG blir brun om benen faktiskt har börjat få en ANTYDAN till inte så grisskär ton just där på det omöjliga området ;)
 
- att jag får sola och bada när de flesta andra som läser här faktisk har haft otroligt otur med vädret och nästan börjat att förbereda sig för höstankomst ;)
 
- att vi ska få fortsättning på renoveringen i morgon ;)
 
- att vi hade ett sånt trevligt födelsedagskalas i helgen ;)
 
- att vi INTE drunknade idag på stranden. Det var skyhöga vågor.
 
- att jag ska gå och lägga mig i en säng med rena och prassliga lakan nu ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Hoppas de snart blir färdiga så ni kan ta det lite lugnt. Här har de flesta barnen börjat skolan och det känns verkligen som höst nu när det märks att det mörknar fortare och regnet hänger i luften hela tiden. Jag antar att vi har lite blygsammare temperaturer än ni. Här bara 10 grader nu på morgonen och regn. Ha en fin tisdag!

Svar: Redan höst, känns lite konstigt faktiskt. Fast ni kan ju få Brittsommar än.
Yohanna i Las Palmas

2012-08-21 @ 06:48:14
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0