Skrivet den: 2011-11-18 Klockan: 22:46:08

Choklad-tävling

Jag är INGET fan av mörk choklad, om jag vore det så hade denna ask inte existerat i dagsläget. Det är jag SÄKER på.

Men ska jag väl äta choklad, och det SKA jag fastän jag nästan kommit över det >>>, så vill jag njuta ordentligt. Då är denna bortslösad på mig.
Då finns det andra som kan njuta på riktigt ;)

Därför tänker jag tävla ut denna ask som innehåller inte mer än FYRA olika chokladkakor av mörk choklad med olika smaksättning.

Varje blogg av rang ska ju ha lite skönhets- och mode-inlägg har jag sett.
Det är dagens outfit, smiktips eller vinterns trender med till hörande inköpsfynd.

Nu är VERKLIGEN inte jag rätt person att komma med några sådana tips, för är det nån som är bakom flötet när det gäller stil så är det jag.

Stil kan man inte köpa har jag hört, det föds man med. Och jag är benägen att hålla med. För jag har satt på mig outfitter som min lillasyster sett jättepiffig ut i, till och med tillhörande glasögon. Men på mig har det liksom sett lite smaklöst, tråkigt ut.

FAST jag vill gärna tro att man kan lära sig lite stil och det är här ni kommer in. Jag har ju hört om en massa stilregler hit och dit, typ att man ska inte bära guld- och silversmycken tillsammans, man ska inte ha samma färg på ögonskuggan som färgen på sina ögon och om man inte har någon midja så ska man gärna markera med ett skärp där den borde ha suttit.
Typ.
Jag har ju ingen aning och kan mycket väl ha fått det hela om bakfoten.

CHOKLAD gör en vacker tycker jag. Lite som vin. Dricker man vin så känner man sig vacker.
Fast det kan JAG ha fått om bakfoten det också ;)
Hänger ni med i resonemanget?Så nu till tävlingen.
För att vara med och tävla om denna läckerask med choklad som gör en vacker så ska ni alltså berätta om nån sån där stilregel. Så att folk, som jag, som inte har en susning, kan i alla fall låta bli att göra dessa klavertramp som gör att man ser ut som om man fötts UTAN stil.

SÅ skriv ett inlägg om en sån däringa stilregel, tipsa om tävlingen och lämna länken här i en kommentar till detta inlägg.
Bilderna här uppe får man använda om man vill.
Har man ingen blogg och vill vara med ändå så får man väll höra av sig så får vi lösa detta.


Alla kan vara med, stil eller ingen stil, medfödd eller självlärd.
Vi kör väl nästan en månad, till den 15 december, så hinner asken fram till jul.
Ingen begränsning i antal inlägg.

Kör hårt!
Hjälp en stillös ;)

/Yohanna

De tävlande bidragen är:
- Anna om ögonskuggor >>>

- Yohanna om röda läppar >>>

- Gunsan om att bli glad av choklad >>>

- Madredetres om att klä sig i sin stil. >>>

- Yohanna om att blanda guld och silver. >>>

- Anna om ärmlängdet. >>>

- Anna med ett boktips om stil. >>>

Kommentarer
Postat av: Barnens Hjältar

Fast det där med stil är ju inte medfött om man ser till bloggvärlden. Alla som har sin dagens outfit och annat ser ju i stort sett likadana ut?

Jag har ingen stil heller, jo i hjärnan men inte på mig till vardags, det har jag inte tid me höhö.Ja du det där med vad fina saker de lär sig i skolan stämmer väl här med. Inte mina ungar (harkel) men vi bor ju granne med en skola där 500 ungar passerar vår tomt varje dag och då hör man ett och annat.

2011-11-19 @ 07:51:41
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim & mini.

Åh goood chocklad :)Ja vi har haft det bra ute på landet :)

2011-11-19 @ 11:56:14
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Åh jag vill vara med och tävla, men attans jag är helt stillös och har INGA bra tips...

Men jag kanske kan fråga mina tonårsdöttrar ;) återkommer fina du. Kram vännen

2011-11-19 @ 13:48:39
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Åhhh jo men en stilregel som INTE får brytas i detta hus är iaf: Sitt ALDRIG med mössa/keps vid matbordet!

Jag blir vansinnig om det är någon som gör det... då kommer ISBLICKEN från mig :) Jag lovar, den "kyler" bort eventuell huvudbonad som tex keps eller mössa!!!!

Grrrrrrr :)Sen en annan, det är klädseln!!!

Har man en klädkod så ska den banne mig följas :)Gud nu börjar jag låta som en "moralkärring" igen ;) Kanske dags för ett nytt litet inlägg i min egen blogg :)HahahaKRAM sötaste <3

2011-11-21 @ 12:42:47
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/
Postat av: Anna

Här kommer ett litet bidrag: http://smid.blogg.se/smidsfashion/2011/november/tips-till-yohanna.htmlVet inte om det är en stilregel men ett litet tips måste väl få räknas också hoppas jag.Det var ju ett tag som tävlingen pågår så kanske att det kommer fler inlägg!

2011-11-21 @ 19:20:02
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Marie-Louise

Jag är så grymt dålig på stiltips men vill gärna vara med och tävla ;)

Ett råd som jag fick när jag var yngre var att om man inte orkade/hann göra en hel sminkning så skulle man ta lite mascara och lite färg på ögonbrynen så skulle man se piggare ut. Nu målar jag mig nästan aldrig inte ens med mascara så just detta tipset var bortslösat på mig ;) Ett annat tips är ju det där att man ska nypa sig lite i kinderna så att man ser lite rosig ut :) brukar jag inte heller göra ;) hahaha tror att alla tips är bortslösade på mig :D Kram vännen

2011-11-23 @ 11:29:17
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: gunsan

Hihi, det kanske var här jag skulle lägga in länken till mitt lilla bidrag i chokladtävlingen;)http://nybogunsan.blogspot.com/2011/11/chokladtavling-hos-yohanna.htmlKramizzzzz

2011-11-24 @ 17:37:29
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Jenny

Tankte att forst att jag kan nog inte vara med i tavlingen for vad vet jag om stil och dess konstiga regler. MEN a andra sidan, tycker jag att man ALLTID ska kla sig i det man kanner sig fin i och det man trivs i. Da tycker jag personligen man ser finast ut. Da kanner man sig avslappnad och utstralar mest. Det ar min stilregel som jag alltid foljer. Sjalv kanner jag mig finast i en enkel kjol i knahojd med ett par svarta stovlar och en fin enklare kofta, det trivs jag bast i. Sa det ar mitt rad. Kla dig som du trivs bast i och skit i stilregler. ;)Halsningar Jenny

2011-12-03 @ 17:29:27
URL: http://iwales.blogg.se/
Postat av: Ina

Hej! Ja du stil och jag går inte riktigt hand i hand. Mitt stiltips är "hel och ren" helt kort och gott:-) Kram till dig Yohanna

2011-12-03 @ 20:03:41
Postat av: Anna

Hej!

Jag hakar på det du skrev om Röda läppar och skickar in ett bidrag till: http://smid.blogg.se/smidsfashion/2011/december/tips-till-yohanna-nr-2.htmlHar lite fler bidrag som jag går och klurar på som jag hoppas få till också. Vill ju öka mina chanser för den där chokladen!

2011-12-05 @ 19:18:30
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Marie-Louise

Åh hade detta varit FB hade jag klickat på gilla under Jennys bidrag! För så är det ju. Klär man sig i det man trivs i så mår man bra och ser bra/bättre ut. Försöker mig sig på en stil som man inte känner sig bekväm i så är ju endå stilen bortkastad för det syns om man trivs i det eller ej. Så mitt andra stiltips inför denna tävling måste bli: var dig själv och skit i andra! Klä dig och sminka dig/eller sminka dig inte så som DU trivs bäst då syns det att man trivs och det vackra lyser igenom. Kram vännen

2011-12-07 @ 22:41:17
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

http://madredetres.blogg.se/2011/december/tavling-hos-yohanna.html

Nu har jag gjort ett inlägg om det också :)Förlåt, glömde det förut. Kram

2011-12-07 @ 22:49:29
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Anna

Slänger in ett bidrag till då!

http://smid.blogg.se/smidsfashion/2011/december/tips-till-yohanna-nr-3.html

2011-12-12 @ 18:50:48
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Anna

Kär ett bidrag till då: http://smid.blogg.se/smidsfashion/2011/december/tips-till-yohanna-nr-4.htmlKan det vara så att chokladbegäret börjar bli för stort?! Genomgår en detox-period då allt gott är uteslutet i kosten och gissa vad det enda jag kan tänka på är?! Nåja, två veckor fixade jag ju sist och ska göra det igen. Sen kan jag frossa i mig julens alla godsaker!

2011-12-13 @ 16:55:30
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0