Skrivet den: 2011-07-22 Klockan: 15:05:47

Välkommen fredag!

Ja nu är det fredag igen och här har dagen gått i ett rasande tempo. Vi håller på och förbereder oss för att åka till "sommarstugan" och sola och bada hela helgen, inklusive måndagen.

Eller vi och vi, det är ju mest jag, Älsklingen jobbar, Irma sover (efter att krypandes på ostadiga knän, ha utforskat vardagsrummet och fastnat med huvudet bakom TV:n. Något säjer mig att det kommer att bli en Emil-unge av henne) och Alexander ser på TV.

Vi ska stanna ända tills måndag för förr förra helgen >>> var det nämligen kö hela vägen hem när vi åkte på söndagskvällen och något sådant vill vi inte vara med om igen.
Älsklingen föredrar att åka från södra delen och jobba på måndag. För att sedan, på eftermiddagen köra ner igen, ta ett dopp och senare på kvällen åka hem med pic och pac.

Prognosen är att det kommer att fortsätta köandet resten av sommaren, tills skolorna börjar i september och folk börjar att tröttna på stranden.

Men inte mig emot. Då får vi vara extra med familjen från Göteborg som camperar i "sommarstugan" tillsammans med svärisarna (deras mormor och morfar) resten av sin semester.

Alexander kommer att få leka extra med sin kusin och jag slipper ha dåligt samvete för att vi inte hittar på roliga saker här i Las Palmas.
Fast det kan bli jobbigt att ha hand om två barn själv på måndag, utan Octavios hjälp. Och att gå till stranden kanske jag inte vågar.
Vi får ha poolhäng.
Och så har jag ju hjälp av de andra.

Det har varit molnigt idag också, fastän just nu så sken solen upp. Inte är det kallt men jag skulle inte chansa på att åka till stranden här i Las Palmas. Inte med dessa svarta moln som var igår färst i minne.

Hittills har jag:
Diskat en maskin. Ack så underbart >>>.
Satt på en tvättmaskin och vikt den torra tvätten.
Gjort ordning ungar och mig själv.

Depilerat benen...
Sånt tar tid, speciellt när man har en så slö maskin som jag har.
Jag läste någonstans på nån rolig blogg att när det tar längre tid för en själv att depilera benen, än vad det tar för gubben att raka sig, DÅ vet man att man har mycket hår...ha ha.
Just så är det.
Men jag skyller alltså på maskinen.

Jag föredrar att depilera, det blir så mycket bättre.
Men allför ofta så blir det ingen tid över och man får panikraka sig innan man ska gå till stranden. Då har man ju hår igen efter ett par timmar bara. Ja inte direkt hår, men något vasst som kliar på direkten.
Intressant va?
Men uj så viktiga saker.

Nu håller jag på och packar, lagar lunch och bloggar samtidigt. Man får inte slösa på sekundrarna. Allt ska hinnas med.
Måste ju ha ett par inlägg programmerade nu när jag ska vara borta så länge och så långt från min kära dator.

Nu får jag sätta fart.
Snart kommer gubben och ska ha mat. Så husmoderligt det lät. Det kan jag garantera att det INTE är.
Ha en UNDERBAR helg!

/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0