Skrivet den: 2013-11-18 Klockan: 16:31:22

Måndagslista med lite mer lugn

...och ro i kroppen än vad det var förra måndagen >>>.
 
 
 
 
Förra måndagen var bättre än första måndagen >>> som var riktig kaos hela veckan >>>. Och denna måndagen har, om inte lugn o ro, så i alla fall varit någolunda uthärdlig och visar stora tendenser på att bli en bra sådan.
Peppar peppar, den är inte över än.
 
Men bara det att jag sitter här, mitt på dagen, med ett par minutrar över efter att ha jobbat och utfodrat ungar, INNAN det är dags att häva mig iväg till nästa jobb, gör att jag känner mig väldigt förhoppningsfull inför framtiden och känner NÄSTAN ett lugn i själen.
Det här kommer att ordna sig ska ni se.
 
Vi har haft en väldigt bra helg.
Om man ser det ur "i-ordning-plockande-av-hemmet-och-förberedelse-inför-kommande-vecka"-synvinkel. Vi har inte gjort någonting speciellt. Bara varit hemma. Men jag har hunnit att göra allt (ja allt och allt var det ju inte och kommer aldrig att bli) det som gör att jag känner mig mer eller mindre lugn inför kommande arbetsvecka.
 
Jag fick fram damsugaren - HALLELUJA ;)
Jag fick förberett TVÅ luncher och ett par kvällsmater (en mat - flera mater eller ;)...?)
Jag planerade hela veckans svenskakurser.
Jag fick inhandlat ett stycket skrynkelfria, och förhoppningsvist stryk-fria, svarta kontorsbyxor att slita på under vintern.
Och jag fick även ett och annat undanplockat som jag inte hade förväntat mig.
 
Jag är nöjd med helgen.
 
Dock är jag lite orolig över hur det blir de helger, och i det närmsta nästa helg, som vi INTE kommer att vara hemma och kunna förbereda och plocka så som vi gjort denna helgen.
Hur blir det då?
 
....orolig.
 
 
 
Men idag är det måndag:
 
- att vi haft en jätteBRA helg och kunnat plocka och förbereda. Naturligtvis har vi bråkat och varit igång precis som vanligt. Men det blir en annan feeling när man får göra det i hemma-kläder, alias mjukisdress ;)
 
- att min syster kommer nu på onsdag och ska vara drygt en vecka hos oss. Dock blir jag lite orolig för hur det kommer att bli med allt stress hit och dit. Jag vill ju inte att hon ska åka hem och vara mer utmattad än vad hon var när hon kom hit. Det kanske inte blir så mycket semester för henne tillsammans med oss ;)
 
- att vi har blivit bortbjudna på SPA och allinclusive på lördag. Kunde inte ha kommit mer lägligt och O-lägligt ;) Vi behöver verkligen lite relax just nu. Fast just nu kommer det kanske bara att göra att vi blir mer stressade än vad vi redan är.
Ja ja det är inte varge dag som det händer att man blir bortbjuden.
 
- att jag har fått ett jobb. Som jag fortfarande inte riktigt vågar att tro på. Så ni får hålla er till tåls. Tillsammans med mig som inte vågar att tänka på det ;)
 
- att jag när en liten låga längst inne i själen att kanske, kanske, kanske, det kommer att ordna upp sig nu.
Mitt liv....
 
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Mor o Far

Allt ordnar sig till slut, det vet du väl. Kramis

Svar: Då litar jag på det då ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-11-18 @ 18:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0