Skrivet den: 2013-06-03 Klockan: 14:42:13

Sommar-Måndagslista

....blir det idag för det känns faktiskt som att det är sommar nu.
 
Ny månad IGEN - Juni. Vart tog Maj vägen?
Sommartid i skolan. Vilket betyder att man hämtar där en timme tidigare än vanligt. Så nu blev morgonen, om möjligt, ÄNNU kortare och det var inte ens någon ide att försöka hinna med någonting efter morgonrunda, frukost och tandborstning.
Sommarlovet väntar runt hörnet.
Och det årliga sommarbesöket från Göteborg är straxt i antågande.
 
Det är sommar på G, helt klart.
 
 
- att vi haft fyra sköna dagar i sommarstugan. Kanske inte så mycket sol och bad som vi hoppats på, på grund av de förbenade molnen. Men det är skönt att bara vara där.
 
 
 
- att vi kom iväg på kanarieös-firande i sista sekunden >>>. Annars så hade vi blivit utan helt.
 
- att Älsklingen och jag kom igång och spelade lite kort i helgen >>>. TIO år tillsammans och vi har aldrig kommit till skott. Lite ringrostiga men det ser lovande ut. Visst har vi spelat annat som också ska sparkas i gång, Dart och Tennis, men lite i taget.
 
- att jag var i väg på loppis på lördagen och fyndade INTE så mycket som förväntat. Men det är skönt att komma ut. Och så ville jag ju kolla upp hur det fungerade i ny regi som varnats om >>>.
Det var INGEN förändring alls. Allt precis som vanligt.
Så man kan gå åt.
Spanien i ett nötskal...
 
- Men appråpå loppis så tittade jag på internet och det BORDE inte vara så krångligt att söka tillstånd om att få stå på loppis som jag trodde. Jag skriver BORDE för det är sälla så som man tror att det ska vara här. Men än så länge är jag glad för det jag tror att det är ;)
 
- att på lördag ska jag och Älsklingen iväg på SPA med hans jobbarkompisar. En julklapp från en chef och på lördags ska det ske. Skitungarna måste lämnas hos svärföräldrarna och just DET är jag väl inte så glad över >>>. Men det är bara att bita ihop.
 
- att jag sedan på lördagskvällen ska på galej med tjejkompisarna. Först så händer det INGENTING. Och sedan kommer allt på en gång. Fast då kommer ju klädproblemet förståss...
Bäst att bege mig in i garderoben och börja rekomgnosera på direkten.
 
Men måndag nu då. Ny månad. Ny vecka.
Håll i hatten för snart är det fredag igen.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Mor o Far

Va härligt det ser ut, o vad jag längtar ner.

Svar: Det är bara att komma. Ni är så välkomna så <3
Yohanna i Las Palmas

2013-06-03 @ 18:45:49
Postat av: Freja

Åhh, det är så dubbelt det där med att få åka ut på nått kul, men behöva låta någon man inte riktigt litar på ta hand om ungarna... Om man stannar hemma så önskar man att man gått ut, och om man går ut stannar en del av hjärtat och hjärnan kvar hemma och oroar en...

Svar: Så precis! Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera dessa känslor....
Yohanna i Las Palmas

2013-06-03 @ 20:14:04
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0