Skrivet den: 2013-07-27 Klockan: 01:48:19

Sammanställning Real Life - Sova

Ja det här med att sova >>> ja. Det är ju lite si och sâ med det nu under sommarlovet. Ja det är ju lite si och sâ med det under hela smâbarnstiden men under detta sommarlover har det blivit lite mer si och sâ med soveriet.
Pâ ett positivt sätt.
Vi har kunnat släppa lite mer pâ sovregler och tider, mer än under bebistiden och ungarna verkar klara lite mer "slappa" dagar och kunna sova ikapp mer än när de var mindre.
 
 
 
 
Mamman i familjen har ocksâ blivit lite mer "slapp" nu när hon vet att ungarna inte kommer att vakna okristligt tidigt pâ mornarna bara för att de lagt sig okristligt sent pâ kvällarna.
I gâr kväll till expempel lade jag mig KLOCKAN TRE.
Hallâ dar!
Det gâr ju inte för sig.
 
Men det är ju sâ skönt att fâ en liten stund för sig själv pâ kvällen.
För sig själv.
När ingen tjatar hâl i hövet pâ en och när man fâr bestämma alldeles själv över fjärrkontrollen.
Ja man har inte nâgra höga krav nu-för-tiden ;)
 
Fast precis när jag gick och lade mig sâ kom grannarna hem (nattarbetande pub-personal var av en är pianist och rejäl Don Juan om jag HÖR rätt) och satte igâng med tillhörande säng-musik om man är en rejäl Don Juan som fâtt napp.
Dunka dunka dunka.
Grannarnas säng-gavel stâr precis mitt emot min säng-gavel pâ andra sidan väggen, sâ jag hör sâ väl konversation (stön, oh oh, stön stön osv) och dunka dunka i sängen.
 
Sâ var det med den nattsömnen.
Fast det är ju ett skönt avbrott mot smâbarnsskrik, mardrömmar och kisserier ;)
 
 
 
 
Andra som berättar om sina sov-erfarenheter denna veckan är:
 
- Fd. Ensamma Mamman har lärt sig den hârda vägen vad som händer när man inte fâr sova och vet nu att det är livsviktigt för henne att fâ sova.
 
- Madelein tycker att tidpunkten för att gâ och sova kommer alldeles för fort om dagarna och har inga som helst problema med att somna. Hon skulle kunna somna stâendes om det var sâ.
 
- LCHF-trollet ville aldrig gâ och lägga sig som liten, man kunde ju missa nâgot roligt. Och sâ kommer hon med ett sov-trix jag aldrig har provat pâ: föreställa sig att man har nâgon som tittar pâ en som MÂSTE tro att man sover.
 
- Freja kommer med det ULTIMATA: somna efter en himlastormande orgasm, DET är svârslaget ;)
 
Det var det.
ZZZzzzzzzzzz...
Sova är väl för härligt. När man VILL och KAN sova. Annars är det inget vidare. För det finns väl fâ saker som är sâ enerverande som att ligga i sängen och behöva sova men inte ha den minsta lust.
Tack sâ mycket för era, som vanligt, öppenhjärtliga och ärliga svar. Som vanligt sâ fâr jag mig, varje vecka, en massa ögonöppnare för hur annorlunda man kan känna och tänka inför saker.
Och DET är en bra sak!
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Oj, här var det olika!! Kan inte ens tänka mej hur det skulle vara att sova dåligt som fd. Ensamma mamman... Att låtsas att någon tittar på en som tror att man måste sova funkar fint... andningen får fixas till jämn och perfekt... det svåraste är ögonlocken, men med lite träning går det fint och sen sover man bara=))
Sömn efter orgasm är nog det bästa... haha

Svar: Ja det är just det som är så roligt med detta. Ibland tycker vi så lika och ibland så himla olikt. Bra att lära sig av.
Yohanna i Las Palmas

2013-07-27 @ 11:36:49
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Freja

Hahaha, klart du måste ta just det ur mitt inlägg! Jag hade hoppats att det kunde gå obemärkt förbi, jag lurade lite på om jag kunde skriva det, det händer ju att mina barn läser och de är i den åldern att det otäckaste som finns är att tänka på att mamma oxå kan tänka sig att ha sex... Nu ska jag kolla in de andra!

Svar: Inte då ;) Sånt kan inte gå obemärkt förbi. Hoppas att dina barn inte fick stora skämman un ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-07-27 @ 20:33:52
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0