Skrivet den: 2013-08-02 Klockan: 03:15:47

Här är det mycket bättre nu

....än vad det var tidigare idag >>>.
 
 
 
Ha ha vad ska jag berätta?
Att jag drack mig full, sâlde barnen pâ blocket, att Älsklingen kom hem pâ direkten med en stor blombukett och att vi levde lyckliga i alla vâra dagar.
 
Verkligheten är ju sällan sâ.
I alla fall i mitt liv.
 
Men vi gjorde ingenting HELA dagen. Ungarna började att leka när det inte fanns nân pool, ingen TV och inga dataspel.
Det fanns en kompis som satte igâng dem och det tackar jag för.
Ibland börjar jag tror att INTE bry sig och lâta dem sköta sig själva är den bästa vägen att vandra.
Inte den vägen jag VILL vandra, men den verkar funka bäst.....ibland.
 
Sâ kom dâ ÄNTLIGEN pappa och ungarna blev lyriska....tack för den.
Men han satte sig oroligt med mig FÖRST (en massa plus-poäng till det) och ville höra hur det var med mig och dâ blev jag pâ nâgot sätt lugn.
Det kommer en annan dag och den kommer att bli bättre.
 
Och sâ spelade vi tennis hela kvällen medans skymningen kom och INGEN brâkade mer.
Förutom när TV:n skulle stängas av och det var läggdax ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
EN helt vanlig dag.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Det blir ju inte alltid som tänkt, ibland bättre och ibland är man glad när det är över;) Hann inte med real life denna vecka, går så ibland när jag jobbar...

Svar: Un tar jag en paus i Real Lifandet och har semster. Men i september kör vi igång igen med nya tag.
Yohanna i Las Palmas

2013-08-03 @ 09:03:08
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Freja

Jag skrev en kommentar här, men den har försvunnit. Eller så har du raderat den... Jag skrev att jag läst en del av de tips du fick på ditt förra inlägg och att jag fick lite ont i magen av dem. Snälla, sätt inte i skamvrå, och låt dem inte göra upp själva genom att slåss och bråka! Det första är en enorm kränkning, där den vuxne använder sin makt som tvångsmedel. Det andra är helt galet, ska barn verkligen lära sig att det är den starkaste som alltid har rätt? Jag tror på att diskutera, även med små barn. De förstår mer än vad man tror. Bestäm tillsammans vad som är OK och inte OK, och kanske använda de där burkpengarna till att belöna er med glass en dag när allt fungerat bra? Nu tror ju jag att du är en kanonmamma som redan gör det som är bäst för dig och din familj, så du behöver inga råd från mig!

Svar: Jag har inte raderat något och tycker att det är jättemystiskt att din kommentar inte har kommit fram. Samma sak med ditt bidrag till Real Life som inte héller kom fram första gången du försökte. Skumt! Angående det där med taktik med ungarna så funderar jag och funderar på HUR jag egentligen ska reagera. Kanske så kör jag lite av allt på samma gång ;) och vi talar och talar och talar med dem. Men de bara glömmer i stridens hetta. Ibland så känner jag att det nog egentligen bara gäller att överleva dagen UTAN att ha kokat över. Bättre dagar kommer, ungarna blir större och förstår mer och på något sätt så känns det som att de blir som de blir utan att mitt inflytande kommer att ha så stort vikt. Filosofisk ikväll känner jag ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-08-04 @ 21:06:27
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0