Skrivet den: 2012-10-29 Klockan: 13:32:59

Måndagslista inför kortvecka

....för denna veckan är det helgdag på torsdag då vi ska tänka på alla som fattas i våra liv och vara tacksamma över dem vi har. Så veckan blir lite avklippt med en paus mitt i och så en slutspurt på fredagen inför en "planerad" hemmahelg. Vi vet ju hur det brukar gå med planer i detta hus, men men. Intentionen räknas ;)
 
 
 
 
 
Helgen i sommarstugan bjöd på en dag på stranden i strålande sol och UNDERBART sommarväder >>>. Och en dag i sköna soffan i sommarstugan medans regnet strilade ner utanför den öppna altandörren var och varannan halvtimme. Svenskt sommarväder tyckte någon på fejjan. Vintern har kommit suckade kanarierna fast termometern visade på över 20 grader ;)
 
Och som vanligt på måndagar så ska jag tänka lite extra mycket på det som jag kanske inte hinner reflektera över, a´la jennyn:
 
- att jag fick vara med om ett RIKTIGT regnväder här igår och faktiskt vara ute och gå i det eftersom det kom när jag körde min runda, dock INTE på stranden utan på strandpromenaden.
Jag gick där på morgonen och oroade mig för att regnet skulle upphöra och att det skulle klarna upp utan att det riktigt satt igång. Men jag fick mig en redig dos med regn.
TÄNK att man kan tänka så.
Jag är ju inte riktigt frisk i huvet ;)
 
- att det bara är 4 veckor kvar innan vi ska åka till Sverige. Första snön har redan kommit i Örebro så nu hoppas jag att de sparar på resten tills vi ska komma.
Tänk vilket antilimax det skulle bli om vi kom dit och inte fick se en endaste snöflinga.
Vi som har laddat så.
 
- att vi fick ihop ett par pumpor till slut av papper och tapetklister >>>. Tänk att det ska behövas tänkas så länge innan jag kommer till skott ;) >>>
Glöm inte bort Real Lifen som också handlar om pumpor eller vad det nu är man plockar fram när man ska fira den här helgen.
 
- att det var så himla skönt med en "extra" timme på morgonen här idag. Solen var redan uppe när det var dags att gå till skolan. Ungarna vaknade av sig själva och var pigga. Ja allt var liksom upplagt på nått vis.
Förra året var det dock en annan femma kommer jag ihåg. Eller var det när sommartiden kom? Hur som helst så var JAG på det klara över att man borde avskaffa den ÖGONABÖJ ;)
 
Men nu så, dags att köra igång här. Det ska tvättas en maskin, det ska sys färdigt några loppisklänningar, det ska lagas nån fom av lunch och så borde jag fundera på Halloweenutklädsel av det som redan FINNS i våra lådor. Eftersom jag vägrar (läs inte har råd) att falla för detta komersiella trick och gå och KÖPA nya utklädnader ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Härligt att promenera i regnet :) Inte lika härligt att gå i isande blåst där löven virvlar och regnet yr runt skallen :) men det kommer nog att övergå i snö så ni får er en rejäl dos av det när ni kommer över :) Ha en fin kväll!

Svar: Ja MYCKET snö behöver vi. Så det går att göra grottor och snölyktor ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-29 @ 17:14:03
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Anna

Härlig lista!
Kul att nån ser fram emot snön, för mig lät bad och sol betydligt bättre!!!

Har gett dig en utmärkelse i min blogg i en helt annan "bloggutmaning"!
Hoppas du haft en bra måndag!
Anna

Svar: Jag tackar så mycket och kilar in till dig på direkten för att kika ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-29 @ 19:15:59
URL: http://pajver.blogspot.com
Postat av: Freja

Visst är det härligt att promenera i ett regn, åtminstone när det är så pass varmt som det är på er vinter.... Så fina pumporna blev, fantastiskt pyssel! Men Real Life får jag skippa den här veckan, jobbar hela veckan i sthlm och kommer inte att hinna blogga. Men jag kommer kanske ändå att skriva nått om Halloween till helgen...

Svar: Nej så synd. Jag som ville se dina små-pumpor som du berättade om ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-29 @ 22:20:55
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0