Skrivet den: 2012-11-03 Klockan: 00:49:14

Här var vi på Halloween IGEN

...för det gäller ju att passa på när det väl är på tapeten så att säja. När man har all förklädnad och smink framme, när skitungarna OCH mamma är inspirerade och det har inhandlats en STOR påse med Hallow-karameller ;)
 
 
 
 
Det har nästan blivit en tradition. Förra året var första gången >>>.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men nu får det vara nog för denna gången. Nu ska ljusen brännas ner, karamellerna ätas upp och maskeraddräkterna tvättas.
De som överlevde.
Alexander hade nästan lekt knä-hål på de enda svarta byxor han hade, skjortan hade blivit för liten och Irmas tyll hade börjat att släppa i sömmarna.
Det är ingen dans på rosor att vara Halloweenkostym.
 
I morgon bär det iväg ut i naturen.....tror jag att det var vi skulle.
Upps INTE lita på att mannen vet vart vi ska nu igen ;)
Ett par kompisar frågade om vi ville följa med på en utflykt och grilla lite nu i helgen. Och det ville vi ju förståss. Bästa att passa på här nu innan vinterstormarna kommer och vägarna blåser igen av all snö ;)
Ha ha!
 
Men jag hade tänkt att vi skulle åka si så där lite frammåt förmiddagen, vid lunchtid. Så att jag i lugn o ro skulle få ha min lördagsmorgon. Typ morgonrunda, färskt bröd, skriva blogginlägg och fixa allt som ska fixas i lugn o ro.
Men nej då.
Klockan 9:30 ska vi träffas.
Vad ÄR detta?
Det är väl inga spanjorer som tycker om att gå upp på mornarna?
 
Eller också så sa de denna arla morgonstunds-timmen för att de VET att de flesta kommer att komma si-så-där en två-tre-timmar försent ;)
Ja inte vi då. Vi är alltid punktliga....NOT!
Speciellt inte som skitungarna brukar vara jättetrötta och passa på att ta sovmorgon så fort som vi ska iväg någonstans.
Och DET slår aldrig fel ;)
 
Så det var bara att ställa sig och lägga kött i marinad, färdigkoka potatisen, mixa mojosåsen >>>. Det är ALLTID samma sak när man ska grilla här: kotletter, salt skrynklig potatis och den röda mojåsåsen. Ingen variation här inte. Man skulle ju kunna DÖ om man gick ifrån traditionerna lite och provade något nytt.
Säjer "jag-ska-ha-min-jul-precis-så-som-jag-alltid-haft-den-annars-så-kan-det-vara-Yohanna".
Och så satte jag mig och tittade på TV medans potatisen kokade på spisen. Och jag skrev blogginlägg. Och jag pratade med Älsklingen.
Gör inte det!
Det höll på att inte bli någon potatis ;)
 
I alla fall.
I säng med mig nu.
Det blir en tidig morgon i morgon och jag hoppas att jag har laddade batterier i kameran.
 
Hörs!
 
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0