Skrivet den: 2012-11-14 Klockan: 17:17:42

Här blev det lite kaos

....för Spanien har allmän STREJK idag så Guldklimpen är hemma från skolan för att den bara gick på mini-service. Vad DET nu menas.
 
 
 
 
Och är Alexander hemma från skolan så vill inte Irma sova middag. Kan bero LITE på att vi fick sovmorgon idag, om nu 30 minuter räknas som det. Jag fick i alla fall ligga i sängen och lyssna på hur de bråkade i vardagsrummet utan att behöva gå upp och fixa i ordning oss för utgång.
 
Och sover Irma inte middag så blir det inget bloggande för mig och blir det ingen skolgång så blir det ingen morgonrunda. Och är det strejk så kommer Älsklingen hem tidigt. Ja för han kan ju INTE gå ut i strejk, det har hans jobb bestämt.
Hmmm jag trodde att strejk var någonting som man INTE dryftar med sitt jobb ;) Men jag har ju berättat om hur det går till på hans jobb tidigare >>>, >>> & >>> och det går ju inte till som på andra ställen i världen, Sverige till exempel ;)
 
Och kommer Älsklingen hem tidigt så börjar han att att dra i saker som vi talat om att göra men som jag inte hunnit tänka färdigt på, än mindre planera eller skriva nån lista om. Och då krockar hans initiativtagande med min matlagning och sen är KAOSET totalt.
Då får man äta lunch i något hörn av golvet som är ledigt från röjning ;)
Nej SÅ farligt blev det inte.....den här gången ;)
 
Men allt är upp och ned här och fram och tillbaka. Älsklingen började slita ut allting ur förrådet och skulle rensa ut det som skulle säljas på loppis, PRECIS när jag stog och lagade mat och inte kunde övervaka och bestämma. Övervaka är någonting MYCKET viktigt när karlar får för sig att ta initiativ. Annars så vet man inte VAD man hittar VART i framtiden.
 
Det kan mycket väl hända att man står där på loppis och helt plötsligt inser att man står och säljer gammelfarmors hemknypplade överkast som skulle bli Irmas nån gång i framtiden för EN euro.
 
Fast å andra sidan så ska man vänta på att jag ska få tummen ur och skriva mina listor, planera in det som ska göras och i vilken ordning, för att sedan komma till skott och känna att NU så har jag tid för detta, ja då hinner nog loppisen både komma och gå utan att vi står där ;)
Så man får väga för och emot om man ska vara rättvis. Vilket jag försöker....för det mesta ;)
 
I alla fall.
Vi drar iväg här ut i parken så ungarna får springa av sig och jag får knata min runda så att jag blir lugn i samvetet och kan sitta resten av kvällen i soffan och dega.
 
Glöm inte bort att berätta om när det är dags för er att börja att julpynta. >>> Tills i morgon kväll har ni på er att visa upp något speciellt som ni har i era gömmor.
 
Hej svej.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Hujedamig :) Hoppas ni fick en trevlig eftermiddag i parken!

Svar: Jajjemen det blev bra. Jag gick så svetten lackade, så jag fick sätta mig på bänken och ta igen mig lite ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-14 @ 18:07:30
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Åhhh, jag skulle bli så lycklig om min man tog initiativ till att fixa nått annat än skumma datorinstallationer som ingen av oss andra efterfrågar... Jag är så trött på att ständigt försöka få honom att lösa minimalt av allt det arbete som en renovering kräver till exempel. Om han skulle komma hem och börja sätta upp lister skulle jag nog börja gråta av glädje... Fast samtidigt skulle han säkert fixa en massa på ett annat sätt än jag tänkt mig, till exempel hade det nog blivit silvriga trappnosar i stället för svarta...

Svar: Ja man vill att de ska hjälpa till, MEN inte hur som helst utan på VÅRT sätt ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-14 @ 20:45:23
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Mor & Far

Ska ni flytta, ser ut som det i alla fall.

Svar: Hmmmm det SER ut som så men är inte fallet ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-14 @ 20:48:38
Postat av: Caroline

Härligt att läsa att kaos finns på andra ställen också.
Ja jag skulle nog inte heller låta min sambon bestäma vad som ska slängas och säljas, kan ju sluta hur som helst då med mina saker som jag tycker "kan vara bra att ha" ;)

Svar: Nej man kan inte släppa karlarna lösa och riva och slita i vad som helst ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-14 @ 21:33:19
URL: http://barbaskon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0