Skrivet den: 2012-06-29 Klockan: 13:23:47

Sommarlovs-fredags-vägning

FREDAGSVÄGNING
- 0,3 kg
:D
Det kändes verkligen inte som att jag skulle ha gått ner någonting denna veckan.
Fast har jag någon gång kännt det föresten?
Men så hade jag det och jag blir bara så glad.
Det går VERKLIGEN sakta detta, MEN det går nedåt.
 
UTVÄRDERING
Det har ju varit en annorlunda vecka det här, sommarlovsstart och allt. Ungarna har sovit längre om mornarna, peppar peppar ta i trä, och vi har tagit det lugnt. Rutinerna med morgonrundorna har blivit omkullstjälpta och nya har fått införas.
Vilket är lättare sagt än gjort ;)
 
Vi har gått ut i parken på eftermiddagarna när värmen lagt sig och Älsklingen kommit hem från jobbet. Då har jag kunnat ta några rundor där och sedan lyckats få till plankan ett par gånger i gräset medans de andra spelat fotboll.
Inget ont som inte har nåt gott med sig ;)
 
Men ändå, det blir ju mycket mer stillasittande när vi inte kommer ut till skolan. Egentligen borde det bli MER rörelse eftersom vi är lediga och det är sommar. Men jag har inte lyckats att samordna livet för att komma ut på utflykter med ungarna. Jag hoppas att det ger sig med tiden.
 
Maten har det inte varit något konstigt med alls. Inga frestelser, inga utsvävningar och nu så har ju svärföräldrarna åkt till Sverige på semester så då blir det inga fredagsluncher där på ett tag. Det spar man in många sköna kalorier på ;)
 
Helgen som kommer så ska vi vara hemma och fortsätta försöka på taket i Irmas rum. Och så har vi varit iväg och köpt färg. (Det var det som jag skulle visa men inte kan eftersom mobilen vägrar att släppa ifrån sig bilderna till datorn :( >>>) Så då kommer vi att vara hemma med morgonrundor och allt vad det innebär.
 
Det var denna veckan.
Morgon Eftermiddagsrundor - Check!
Mat - Check!
Plankan - Äntligen fått till ett par i parken ;)
Och 2,7 kilo kvar till målet.

Hur har det gått för er?

/Y

Kommentarer
Postat av: Martina

Gaah! Du är så duktig! Snart, snart är du i mål ska du se! :-)

Svar: Tackar tackar, sakta men säkert och nu fattas det inte mycket nej.
Yohanna i Las Palmas

2012-06-29 @ 13:48:17
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: AnneliH

Snart är du framme! Bra jobbat!
Har du provat detta ?
När du har kopplat in telefonen till datorn, gå till start och den här datorn där hittar du mobilen och sen får du gå in i de olika mapparna i mobilen där bilderna finns sen är det som vanligt. I min dator heter den DCIM men det kanske är något annat som spökar?

Svar: Jo jag har provat det men det som inte funkar är att datorn inte hittar mobilen. Mobilen hittar datorn men tvärt om fungerar inte. Jag tror att det är samma typ av strul som när jag skulle installera Wifin i datorn. Det är nåt tjall med själva datorn. Får ringa data-snubben igen för jag kommer inte ihåg hur han löste det.
Yohanna i Las Palmas

2012-06-29 @ 15:02:34
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Det har äntligen börjat gå neråt på vågen för mig, hoppas att det håller i sig...

Svar: Jippey! Ja nu är det bara att fortsätta ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-06-29 @ 21:47:41
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Jag gick upp några kilon men har gått ner igen, skall sluta väga mig tror jag för när jag känner mig smal så väger jag mer och när jag känner mig tjock väger jag mindre. Får lita på känslan istället

Svar: Ja jag håller med dig, det är helt konstigt. När jag kommit i mål ska jag nog sluta med vägningen. Jag har ett par jeans som jag ska ha som måttståck istället. Det är något skumt med vågar ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-06-29 @ 21:59:04
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0