Skrivet den: 2012-07-09 Klockan: 13:27:57

Uppe-med-tuppen-måndag + lista

God Morgon eller förmiddag som det är nu.
Här har vi varit uppe sedan länge. Vi stog på busshållsplatsen redan klockan 8 för att åka till fotdoktorn och visa upp Alexanders fötter.
Det såg bra ut, ingen förändring, snarare förbättring. Och sånt känns ju alltid skönt även om jag aldrig varit något orolig för just detta problemet.
 
På en timme hade vi tagit bussen, hälsat på vårdcentralen, fått fötterna undersökta, beställt ny tid till om ett år, inväntat ny buss och kommit hem.
Det kallar jag att saker och ting flyter på som det ska.
DET gillar jag.
 
Men vad skönt det är att ha sommarlov!
Det märker man en dag som denna när man helt plötsligt har en tid att passa och måste gå upp och stöka omkring på morgonen.
Man vänjer sig fort vid att leva sommarlovs-liv ;)
Ingen av ungarna, och inte jag heller för den delen, ville gå upp i morse. Tur att det bara var idag som vi hade "möte".
 
Men nu är det måndag, förmiddagen går, vattengubben har varit här och ordningen är återställd på lägenhetens väggar efter att vi målat över alla fläckar med RÄTT kulör på färgen denna gång ;)
 
Måndagslista a´la jennyn kommer här:
 
- att det bara är en vecka kvar till semestern. Då ska vi åka två veckor till sommarstugan och bara sola, bada och vara.
 
- att vi lyckades spåra och åtgärda kackerlackornas motorväg in i vårt hus. Vilken upplevelse. Jag hade mardrömmar hela natten om det,och Irma också. Mer om det senare. Men det känns SÅ skönt.
 
- att jag var ute i fredags >>> och även om det inte levde upp till mina förväntningar så är det bra att komma ut och lufta sig ibland.
Och att jag överlevde ;)
 
- att de nya skorna >>> inte gav några som helst lidanden. Kanske att man skulle våga ha på dig dem även vid icke festliga tillfällen också.
 
- att det inte är alls långt kvar till mitt viktmål nu och jag kommer i alla mina byxor i garderoben.
 
- att jag har en ny mobil som fungerar så bra och inga stora summor har jag slösat på den heller.
 
Men nu drar det igång här. Tvättmaskinen är påsatt, Lillskatten sover, lunchen ska lagar, tvätt ska vikas och sedan måste det vattnas blommor hos svärmor och ut och kneta i spåret för att ta igen två dagars stillasittande.
 
Hepp!
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Ohh, jag glömde att jag skulle ha gladmåndag idag, kom ihåg det nu när jag läste alla bra saker på din måndagslista!

Svar: Hur kunde du glömma bort att det var måndag? Har du semester? ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-09 @ 19:21:16
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0