Skrivet den: 2012-07-17 Klockan: 23:13:06

NU är det semester

Vi har semester nu.
Älsklingen har kommit hem från den sista arbetsdagen (bara för 14 dagar men DET tänker vi inte på just nu), vi har ätit middag och ungarna har knoppat i sina sängar.
I morgon väntar packning, handling och farande till sommarstuga. Vi tänker inte ha något bråttom eller stressa. Så är planen.
Men känner jag oss rätt så...
 
 
 
 
Sedan redan länge tillbaka så hade jag bestämt att jag skulle ta ungarna och åka till stranden idag. Jag känner mig själv rätt bra och vet att ska det bli något gjort så ska jag planera in det i mitt huvud långt innan det blir dags. Annars kan det gå tokigt >>>.
 
Anledningen till att det skulle åkas på utflykt just idag var att Älsklingen jobbade sin sista dag och skulle avsluta allt, packa lastbilen full, ha inventering i densamma, överlämning till semesterersättaren och avstämning med chefen.
Arbetsdagen förväntades bli mycket lång och jag ville på inga vis vara instängd med två monster som blir otroligt rastlösa fram på eftermiddagskvisten.
 
Solen sken ju från en klarblå himmel igår så förväntningarna på denna dagen var höga. Det skulle banne mig bli strandhäng i Las Palmas hade jag tänkt.
Därför blev ju besvikelsen stor (hos mig, ungarna sket totalt i vilket väder det var utanför fönstret) när dagen visade sig vara lika grå som alla andra dagar som förlutit under sommarlovet.
Men vi drog iväg....med bussen.
Här finns inget dåligt väder ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mellanmål innan vi otroligt turligt nog blev upplockade av Älsklingen som tajmade hemkomsten från jobbet med vår från stranden.
 
Det finns en gräns för hur mycket blåst man klarar av på en dag ;)
Det var precis så kyligt att man inte svettades. Men heller inte så varmt så att man njöt. 27 grader stog det på temperatur-skyltarna. Men jag funderar ofta på om de har alla getter hemma de däringa skyltarna.
 
 
 
 
Och så går det ju som det går när man inte vill sova middag på stranden utan envisas med att vilja springa omkring hela dagen som de stora barnen.
Man somnar på soffan medans middagen lagas och poff är man ute ur leken.
 
En ganska bra dag trots vädret, som typiskt nog klarnade upp och blev fint när vi åt mellanmål för at åka hem. Men det gör ingenting för i morgon kommer solen att skina igen och igen och igen....i sommarstugan :D
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, vilken härlig dag! Och så söt hon är lillstumpan där i soffan!

Här i Sverige regnar det mest och temperaturen ligger runt 15 grader! Börjar bli otroligt less på det hela nu kan jag lätt säga! Hade gärna tagit dina 27 grader med blåst!

Hoppas allt går bra med turen till stugan idag då!

Kram

Svar: Jo det förstår jag att jag ska vara tacksam. Man blir bara så bortskämt så fort och glömmer hur bra man har det ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-18 @ 09:08:26
URL: http://www.smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Åsa

Guud så söt hon är där på soffan i sin lilla dress :)
Härligt att du inte gav dig, men jag förstår känslan...Dra av 10 grader så har du våran temp här hemma, men kalla vindar på det :D
Kram på di!

Svar: Ha ha det är ju hennes pyamas ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-18 @ 09:17:12
URL: http://sommerseth1.wordpress.com
Postat av: Lena

Ja de där termometrarna vid Las Canteras är verkligen inget att lita på. Visar alltid för mycket. Någon har sagt att sensorerna ligger i nån plåtlåda som kan vara utsatt för solsken och då kan man ju förstå om det blir fel...

Svar: Ja nått tokigt är det med dem ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-18 @ 11:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0