Skrivet den: 2012-07-11 Klockan: 00:05:11

Dag i blåshålet Arinaga

Idag hamnade jag i vinkelvolten.
Och jag hatar när det blir så.
Den typiska jungfru-vinkelvolten.
Förbenade stärntecken.
Jag funderar hit och dit på att jag vill hitta på något, men funderar så mycket och vill göra det så himla bra att det till slut rinner ut i sanden och inte blir något med något gjort.
Och så blir jag på jättedåligt humör av det.
 
 
Några som också blev irriterade av det var ungarna. Och när Irma pillat ner pipen i jos-nappflaskan och hällt all jos över sig, när syskornen bråkat hela förmiddagen och Irma blivit förpassad in i spjälsängen för att sova middag och Alexander satts att göra sommarläxor, och Irma på något magiskt vis lyckats pilla upp vattenflaskan och blött ner hela sängen och efter TVÅ timmar i sin säng forfarande inte somnat:
Ja då släppte vinkelvolten och jag slängde ner allt jag kunde komma på att man möjligtvis kunde behöva för att åka NÅGONSTANS och göra NÅGONTING med ungarna.
 
Vädret i Las Palmas var grått, grått, grått och jag såg folk på gatan med JACKOR på sig.
Här!?
Det blev att åka söderöver i oceanångaren ;)
 
 
 
 
Vi hamnade i Arinaga, precis efter flygplatsen där solen naturligtvis sken och det var 4 grader varmare än i Las Palmas. Men vad har man för nytta av det när det blåser så mycket där, jämt, att man nästan blåser bort.
 
Vi försökte att ha picnic på en gräsmatta i en park och fick hålla i pastaskruvarna hårt för att inte vinden skulle ta dem. Och Irma blev lite rädd för palmerna som böjde sig ner och rasslade som gamla spöken.
 
 
 
 
 
 
 
 
Och till slut så kom Älsklingen, för det är där han hämtar varor till sin lastbil, och så blev hela familjen samlad. Men då hade jag så mycket blåst i skallen, och sand i ögonen, att då ville jag åka hem ;)
Men jag hade i alla fall fått ut oss på en utflykt.
Inte illa pinkat av en beslutsfattare med beslutsångest som jag.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Anna

Bra gjort tjejen! Det blev ju en bra dag trots allt! Lite blåst är ändå inget mot det eviga regnet som vi fick stå ut med här hemma igår!

Härliga riktiga bilder på så som det är, dvs Real Life med blås i håret!

Hoppas du får en bra onsdag också!

Kram

Svar: Ja det blev ju bra till slut. Förutom att bagagehyllan blåste ner på näsan på mig så att jag har SÅ ont i dag. Inget man räknar med liksom ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-11 @ 07:33:44
URL: http://www.smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: AnneliH

Ha..ha..förlåt att jag skrattar..men du är så rolig. Ibland blir det ju bara inte som man har tänkt sig. Just bara för att man har tänkt för mycket. Känner igen mig där. Ogillar också när det blåser, men kan stå ut med det så länge det inte blåser kallt.
Ha en bra "lill-lördag"

Svar: Ha ha nej man kan faktiskt tänka FÖR mycket och det är jag expert på. En av mina sämre sidor. Bättre att bara slänga ner saker och komma iväg. Bättre att äta tråkiga smörgåsar på en filt i solen än att äta oxfile hemma i tråkiga köket.....eller? ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-11 @ 12:31:49
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0