Skrivet den: 2012-08-14 Klockan: 22:55:35

Här ges det upp

Ja, nu går jag och lägger mig.
Det har varken blivit hackat eller malet idag utan vi tog ut ungarna och kastade lite boll nere på gården här, när Älsklingen kom hem från jobbet.
Thats it!
 
Men det får vara så idag. I morgon ska det bli andra bullar av, det är nämligen helgdag då. Nått helgon igen som firas. Jag återkommer i just helgon-frågan, för just nu har jag inte en susning om vad det handlar om. Men det måste jag ju naturligtvis informera om. Som sann kanaria-informatör som jag är ;)
 
 
 
 
 
Med svärföräldrarna kom även idag en försenad födelsedagspesent från kusinen i Göteborg, ett hemmaknåpat halsband.
Lyckan var TOTAL.
Och slagmålet mellan syskonen ett faktum ;)
Det verkar vara våran framtid just nu. En framtid full av syskongnabb. Jag kommer SÅ väl ihåg hur det var att ha två "pain in the ass" under hela barndomen. Och jag är inte säker på att det är över än ;)
 
Men nu får det vara det för idag. Kom bara ihåg att filosofera ihop någonting till morgondagens Real Life - semesterhistorier >>>.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vad fiint på en så gullig tjej! Jag ska försöka hinna med ett par rader. Det har ju inte hänt så mycket här, eller jag har inte haft lusten att skriva bara. Prestationsångensten. Kanske får ihopét i kväll. Ha en fin dag :) (12 gr och sol här på morgonen! High5!)

Svar: Det behöver inte handla om denna sommarens semester utan vilken som helt som det HAR hänt något. Brrrr vad kallt ni har det ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-15 @ 07:06:43
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Mor & Far

Hon är så söt våran Irma vi lägtar så.

2012-08-15 @ 19:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0