Skrivet den: 2012-08-17 Klockan: 14:11:22

Fredagsvägning med kvardröjande semesterstämning

 Oj dag är en sån där dag, när man måste hinna hundra saker innan ett visst klocklag. Anledning att vi ska bege oss söderöver inte alltför sent under eftermiddagen och innan dess så ska vi äta lunch hos svärmor.
Detta ger mig stresspåslag och hjärtklappning.
Men kanske fungerar jag bäst under sådana omständiheter för jisses vad jag får saker gjorda ;)
 
Det ska packas inför helg i sommarstuga, det ska förberedas födelsedagskalas x2 inför morgondagen och det skall plockas ihop en lägenhet in i två rum. För på måndag kommer renoveringsgubbarna och ska fortsätta vad de påbörjat >>>. Och eftersom jag antar (känner oss) så kommer vi att komma hem väldigt sent på söndag kväll och inte ha varken ork eller tid att plocka undan saker då. Och på måndag morgon klockan åtta så plingar det på dörren ;)
 
 
 
FREDAGSVÄGNING
-200 gram
Man får vara glad för det lilla för semesterstämningen har legat som ett rosa moln även över denna veckan. Och jag tror inte att det rosa molnet kommer att försvinna förens sommarlovet är över, unarna är tillbaka i skolan och rutinerna återgår till det normala igen.
 
Så jag är glad att jag inte gått upp :D
 
UTVÄRDERING
Som vanligt så har det varit svårt att komma ut på fettbrännarturer när ungarna är hemma och Älsklingen jobbar långa dagar. Jag har gjort så gott jag kunnat och det har blivit ganska bra.
Fast inte som det brukar.
 
En helgdag hade vi ju också mitt i veckan och även om jag höll mig ifrån att äta godis så blir det ju alltid lite extra av det goda när det är helg-stämning.
 
Och så sista fallgropen, veckohandlingen.
ÄNNU en gång hade matvaruaffären kommit in med en nyhet. En winerbrödslängd som vi stoppade i vagnen, dumt nog utan att varesig titta på priset eller tänka oss för.
65 spänn kostade den såg vi på kvittot när vi kom hem.
Jag fick genast hat-tankar mot den och bestämde mig för att ALDRIG mer falla i den fällan.
 
Tills vi smakade på den ;)
För visst kunde vi inte hålla oss ifrån att smaka på den. En färsk winerbrödslängd i köket.
OMÖJLIGT!
Och den var himmelsk.
 
Ve och förbannelse över den sekund som vi stoppade den i vagnen. Nu kommer det att bli precis likadant med denna som det blev med sockerbullarna här-om-månaden >>>. Jag kommer att bli besatt och inte kunna tänka på annat.
Sockerbullarna var jag ju tvungen att föräta mig på för att kunna sluta tänka på dem. Så det är nog lika bra att jag tar och klämmer i mig den där winerlängden på en gång, så jag får det gjort ;)
 
 
 
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Check nästan...
Mat - Check! + lyx.
Plankan - Fortfarande omöjligt att komma ihåg.
Och 3 kilo kvar till målet.

Hur har det gått för er?

/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Dios Mio vad god den ser ut!! Hade nog lagt den i korgen också :) Själv har jag inte haft en tanke på att väga mig eller göra någon utvärdering...det är det där med disciplin som jag saknar, men jag håller mig nog kvar på vågen och har säkert 5 kg kvar till 50kg. Du gör ett fantastiskt bra jobb och verkligen kämpar, och det ser man ju på resultatet som är beundransvärt!
Jag sätter mig som en skugga i er bil ner till "Putte" jag vill också bada :) Trevlig fredag!

Svar: Jag tyckte väl harr det var lite skuggit i bilen ner. Var det du? ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-17 @ 14:22:38
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Åsa

HAhah gullunge..

Tänkte på en sak..kanske finns det ngn annan form av träning :) kroppen vänjer sig ju snabbt vid en slags träning, så den behöver utmanas för att utvecklas, både med förbränning och träning. Har ni inga roliga danspass där nere? Eller gymklasser? Eller ngn form av box-klass el ngt?
Jag såg dina före och efter bilder och det har hänt OTROLIGT mycket, du är skitsnygg i kroppen :)
Stor kramis!

Svar: Jo det finns säkert en massa kul att hoppa pâ. Problemet är ju just nu tiden och pengarna. Sâ jag fâr nöja mig med mina morgonrundor.....just nu ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-17 @ 15:51:53
URL: http://sommerseth1.wordpress.com
Postat av: ♥ Carina ♥

Du närmar dig målet :) Bra jobbat! Inte lätt när man är småbarnsförälder att hinna med sig själv. Jag tycker du gör ett kanonjobb!
trevlig helg!

Svar: Man fâr ta det pö om pö och inte tappa hoppet, för här gâr det inte undan ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-17 @ 17:46:56
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Freja

Jag måste ta nya krafttag, det händer ingenting, men det beror väl på att jag bara är hemma och renoverar, inte så mycket promenader och cykelturer som jag hoppats... Jag tycker du är fantastiskt duktig!

Svar: Vi tar i med hârdhandskarna......till hösten ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-08-17 @ 21:29:23
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0