Skrivet den: 2014-01-10 Klockan: 01:17:00

Här håller vi fast vid julen

....liiiiiite till. Planerna är att ta bort den i helgen och då är julen slut. Då ska år 2014 tagas i bruk och planeras in.
 
Men än så länge är det inte slut.
Än får vi mysa, tända jule-ljus och spela julmusik.
Så att vi riktigt tröttnar på´t ;)
 
 
 


 
 
Men i morgon är det fredag.
Nu väntar helgen runt hörnet och idag har regnet stått som spön i backen. I alla fall under 15 minuter. Blixtar och dunder så det stog härliga till.
Kanarierna höll på att få domedags-feeling ;)
Och uppe i bergen har det snöat. >>>
 
Tänk vad det händer mycket spännande här....
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Ja, vi fick också vår beskärda del av snön igår ...men det måste ju vara lite exotiskt att få lite av den varan om man bor på GC. Här har vi inte sett solen på en vecka...minst. Kan man beställa av dig? :)

Svar: Köerna var så långa upp till bergen för att se på snön att polisen fick stänga av. DET kan man kalla exotiskt ;) Jag stuntade i att köa. Jag är van vid snö ;)
Yohanna i Las Palmas

2014-01-10 @ 13:43:05
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Ruth i Virginia

Synd om dom som kommit norrifrån för att
få sol och bad!

Svar: Vi talade just om det på jobbet idag. En tjej hade fått besök från London som kommit i hopp om sol och bad och så SPÖREGNADE det och var sninkallt. Men idag skiner solen och det är badväder igen ;)
Yohanna i Las Palmas

2014-01-10 @ 14:51:33
Postat av: Annelie

Tycker att julen kom och gick alldeles för snabbt den här gången. Jag ska plocka bort julen i helgen och det känns alltid så vemodigt. Men nu är en resa bokad ned till Gran canaria, 17 mars flyger jag och min man ned till ön. Vi ska bo på Balito beach, jag har bott där tidigare och jag tyckte om både hotellet och omgivningarna. Hoppas att det finns en möjlighet att ses :)

Svar: Så kul med sol-resa. Balito Beach har jag ingen aning om vart det ligger men hör bara av dig när ni är på G så ska vi se om vi inte kan få till något ;)
Yohanna i Las Palmas

2014-01-10 @ 21:00:01
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Freja

Här har det oxå snöat och kylan kryper på, så jag är lycklig!

Jag länkade till dig idag, eftersom jag saknar Real Life utmaningarna... Men jag förstår att ditt eget real life inte riktigt rymmer de utmaningarna längre...

Svar: Tack för fin länkning. Jag hoppas på att kunna köra igång med RL, har till och med ett halvfärdigt inlägg liggandes. Men det blir inte nån tid över :( Hoppas få till nån rutin som fungerar. För jag saknar det också.
Yohanna i Las Palmas

2014-01-11 @ 00:03:59
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0