Skrivet den: 2013-10-08 Klockan: 01:14:56

Måndagslista med höstkänningar

....när jag för FÖRSTA gången sedan........ja jag kommer inte ens ihåg när,
 
- tog ett varmt bad i kväll.
 
- känner killningar i halsen och lite frusenhet i kroppen. En förkylning på gång? Höstens första?
 
- ligger i soffan med en FILT över benen.
 
 
 
 
Ja det är inte riktig höst på G, vi har fortfarande 30 grader här om dagarna, men idag har det kännt lite annorlunda och jag vet inte riktigt om det BARA är höstens första flunsa på inkommande. Det vore ju inte så himla konstigt héller. De övriga tre har varit mer eller mindre krassliga sista två veckorna och jag är ju inte imun.
Även om jag känner mig som stålkvinnan ;)
 
Men som min väninna sa i helgen:
- Vi har haft en underbar sommar, men un är jag nöjd. NU vill jag ha höst och få ta på mig mina nya fina strumpbyxor som jag köpte på H&M förra veckan ;)
Och ja, jag är lite benägen att hålla med. Fastän jag aldrig trodde detta om mig.
.....strumpbyxor va, de kliar ju bara ;)
 
 
 
Men måndag är det, eller i alla fall är det i tio minuter till. Och för att komma tillbaka till gamla rutiner startar jag upp höstens första:
 
För även om jag har mycket att vara lycklig över, så är ÄNDÅ första tanken när jag vaknar på morgonen att DÖÖÖÖÖÖÖ, jag vill bara gå och DÖÖÖÖÖÖ ;)
Då får man ta sig i kragen, stiga upp snabbt som 17 och försöka låta bli att tänka så mycket tills man har vaknat ordentligt.
 
- att jag har fått jobb och det gick så fort att jag knappt hann med att känna mig arbetslös. Något som jag är jäkligt tacksam för då det får mig att känna mig värdelös. Fast ett par uttråkade sovmornar i sängen hade ju varit skönt ;)
 
- att min lillasyster har bokat en resa ner hit igen så nu är årets julskinka säkrad. Nej vad skriver jag. Jag är ju givetvis själaglad över att hon kommer på besök......också. Det vet du syrran ;)
 
- att inskolningen av ungarna gått så smärtfritt och galant. Varge dag vid skollämning och hämtning så ser jag barn som gråter förtvivlat och jag vet inte om jag som mamma hade stått ut med det. Det skär i hjärtat på mig. Och det är jag SÅ tacksam över att jag inte behöver vara med om.
 
Tack!
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Håller tummarna för att du ska slippa bli förkyld!

Svar: Jag håller jag med här. Tack. Det kan gå hur som helst.
Yohanna i Las Palmas

2013-10-08 @ 22:55:27
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: dalom

tråkig blogg om en stad "Las Palmas" jag bott i....skriv mer om staden o bara inte om dej själv....tråkigt....du har inte många följare...tänk till kul md familjen men inte alla morron promenader...Beso para ti...

Svar: QUE? Tack för den du, men jag känner bara att jag skriver väl för 17 om vad JAG vill på MIN blogg. Dessutom har du ju fegt kommenterat anonymt så du får ju inte mitt svar i alla fall. Men den sårade, din kommentar. Så tack som 70-singen.
Yohanna i Las Palmas

2013-10-08 @ 23:57:58
Postat av: Ruth i Virginia

Ledsamt att se att någon från "dalom", mitt hemlandskap, skriver nedlåtande kommentarer.
Jag tittar alltid in hos dej, även om jag inte alltid kommenterar. Jag gillar det du skriver, för det är direkt och från hjärtat. Man får uppleva din vardag. Åh ja, veckändarna också. :)

Hang in there. dalom har tusentals bloggar h-n kan läsa!

Svar: Still hanging in here ;) så lätt blir ni inte av med mig.
Yohanna i Las Palmas

2013-10-09 @ 11:37:51
Postat av: Lisbeth

Eeeh?! Varför läser du här, dalom? Pys off och så. Vi som gillar Yohanna läser hennes blogg just för att den handlar om henne och hennes liv - inte om staden. Det finns massor av turistbloggar och faktasidor som man kan läsa om man vill läsa om geografi och finkultur..
Yohanna, din blogg är långt ifrån tråkig. Man fnissar, suckar, stönar och ler igenkännande. Och det är roligt att läsa om din vardag - den är annorlunda än min :D Ledsen att det tagit ett tag att kommentera, har en del att stå i..
Stor kram!

Svar: Ha ha tack så jättemycket för de orden och hemskt ledsen över att min blogg framkallar suckar och stön hos dig ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-10-13 @ 23:26:04
URL: http://www.bettans-place.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0