Skrivet den: 2013-10-01 Klockan: 23:59:00

Här kommer resultatet

....från innan-semesterns mest spännande aktivitet: sparbösse-räknandet. >>>
Hur många glassar skulle det bli?
 
 
 
 
 
Vi hann ju inte färdigt med räknandet innan semestern startade så därför kom inte resultatet. Och sedan så körde ju semestern igång med allt relaxande så det hamnade givetvis mellan stolarna. MEN så en helg, när vi ändå var hemma i Las Palmas för att gå på bröllop >>>, så passade vi på att slutföra semesterns hemläxa och ÄNTLIGEN få reda på exakt HUR många glassar vi skulle kunna köpa.
 
 
 
 
 
Spekulationerna hade gått skyhögt här på bloggen och Facebook och gissningarna varierade hej vilt mellan himmel och jord.
Tråkigt nog måste jag nog meddela att de flesta, ja om inte alla, hade GROVT överskattat denna glasburks kapacitet, eller vår förmåga att stoppa "stora" pengar i den. Det riktiga värdet uppgick inte ens till en tiondel av vad det var som ni hade förväntat oss.
Men ett par glassar blev det.
 
Burken innehöll nämligen 31 euro.
 
(Nå ja, det räckte ju inte till allt det där som vi hade planerat; flera besök till glass-kiosken, ett vuxen-restaurang-besök hos den nya indiska restaurangen i Puerto Rico (svärisarna åkte hur som helst på semester och kunde inte barnvakta så den idéen gick hur som helst i stöpet så som alla de barnfria aktiviteterna vi haft förhoppning om denna semester) samt den där nya bilen och lyx-semestern i Västindien ;) Siktar man på stjärnorna så.... eller?
 
 
 
 
 
 
Fast när man väl börjat tänka på att denna familjs sammanlagda handling i glasskiosken uppgick till SJU euro för FYRA pinnglassar och att i matvaruaffären intill säljs det kartonger om SEX strutar för FYRA euro, så kan man verkligen undra varför vi (och en massa andra galna turister) köper glass i glasstånd....
 
Men vi njöt.....
....och var sams i, i alla fall, ett par minuter där ;)
 
....fast det hade vi kanske gjort även med fyra-euros-glass-strutarna. Det får vi aldrig veta ;)
 
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jenny

Glass är gott! ...och den ska köpas i glasskiosken på sommaren och i affären på vintern ( i alla fall här där vi har "vinter" ;) )
Här har vi höstmarknad idag, så nu ÄR det höst även i Norrtälje...
kramen

Svar: Vi har haft 30 grader här idag och vintern känns vääääääldigt långt bort just un ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-10-02 @ 15:50:34
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se
Postat av: Ruth i Virginia

Dina ungar har en härlig mamma;
äter glass med samma fröjd som dom!

Svar: Ja och ändå är jag inte nån glassfantast. Jag föredrar en riktigt bra brownie ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-10-02 @ 18:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0