Skrivet den: 2013-11-05 Klockan: 23:34:39

Här blev det Halloween riktigt ordentligt

....och ÄR fortfarande i brist på tid till undanplockning eftersom vi åkte till sommarstugan i helgen. Skitungarna tror väl att det är den "nya" STORA högtiden i detta hus, men jag planerar att få bort det i alla fall INNAN det är dags för att pynta till jul. (Redan nu till i helgen faktiskt).
 
Ja skratta ni, men tiden flyger i väg och det är snart dags att dra fram julpyntet igen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag skulle ju bara ut och köpa EN sak till årets Halloween-pyntning >>> och kom hem med vad som mest liknar en jul-hysteri.
Men pyntat och fint blev det.
 
Det KAN dock hända att jag överdrev.....lite.
 
Och då har jag ändå inte visat den fina spök-ljus-slingan som blinkar i olika färger.
 
Så när vi ändå var igång och hade pyntat så fint så slog vi till med en LITEN Hallowen-fest för skitungarna med ansiktsmålning, spindelpyssling och grillkorvsätning. En LITEN fick det bli för föräldrarna var fredags-utmattade även om det vankades helgdag på fredagen efter.
 
Jag hoppas SÅ att ungarna minns detta med glädje när de blir vuxna. För det var ju ingen som var nöjd i dagsläget så att säga. Precis som vanligt var det bara gråt och tandagnisslan i stället för glada miner.
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt, den KAN hända att jag överdrev en smula..... ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Ruth i Virginia

Det är ju helt enkelt otroligt, fantastiskt etc. etc. att nån som har så mycket att göra, tar tid att sätta opp allta dom där grejerna för bara ett par dagar. Men ungarna tycks ha jättekul och, jisses, vad jag önskar jag kunde vara med och äta korvarna. (här blir det köttfärslimpa i kväll; nåt som inte lagats till på ca 25 år OCH baked potato!
Med sur grädde!!!

Svar: Ha ha tyckte du korvarna såg goda ut? Vanliga grillkorvar. Ja inte vanliga då, de är ju spanska. Inte riktigt samma sak ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-11-06 @ 00:47:42
Postat av: Jenny

Men det ÄR ju roligt att få pynta och fixa också!!! Jag är likadan. Första året vi bodde här i vår by så bjöd tjejerna in sina nya kompisar på Halloweenparty, det var pyntat både ute och inne, och så bjöd vi på Mögliga (med grön karamellfärg) och blodiga (med röd karamellfärg) plättar ... några av barnen blev RÄDDA att äta av dessa *hahaha* Konstig familj som flyttat in här :) Och det måste ha varit...hm... 2003... tio år sedan (!!!)
Men nu väntar jag på advent, då JÄDRAR !!! <3
kramen

Svar: Ja nu snart drar det igång. Då ska vi pynta så det står härliga till ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-11-06 @ 20:14:29
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0