Skrivet den: 2013-05-12 Klockan: 13:18:00

Sammanställning av Real Life - Oväntade talanger

Ha ha ha ha, detta måste ha varit den roligaste Real Lifen någonsinn. Jisses vad mycket roliga dolda talanger som finns och som man får höra:
OM MAN BARA FRÅGAR...och lyssnar förståss.
 
 
 
 
Problemet är ju att man far fram genom vardagen utan att ta sig tid att stanna och verkligen TALA med folk.
 
Jag har i alla fall suttit här med ett stort leénde i ansiktet och bara njutit av att i min fantati se alla dess personer utöva sina talanger i skymundan ;)
Och många proffs-grillare därute. Jag kan inte förstå ur ryktet om att det är karlarna som är proffsgrillare uppstått, när det uppenbarligen finns en massa tjejer där ute som sköter den biten.
 
Men nu över till det roliga:
 
De talangfulla är:
 
- Anna som fick göra en del efterforskningar innan hon kom fram till att hon var en hejjare på en bunt saker. Det är ju inte de vanliga sakerna som man är bra på som ska fram här utan de extra speciella talangerena som att PETA NÄSAN som man vill berätta om.
Ha ha ha gud så roligt. Jag tror jag kissade på mig ;)
 
- Ann-Mari hade också lite problem med att komma fram till sina DOLDA talanger, men mest på grund av att folk TROR at hon är mycket bättre på mer än vad hon i själva verket är. EN sak dock är hon specialist på till sin makes stora FÖRTVIVLAN: RAKET-STÄDNING ;)
Ha ha ha samma problem här när det raketstädas ;)
 
- Tanja brukar få lyfta ögonbryn om att trimma hunden. Varför tror ingen att hon KAN det? Hon menar, hur svårt kan det vara egentligen?
Ja jag har ingen aning. Jag har ALDRIG haft hund ;)
 
- Jenny är bra på MÅNGA saker ;) har ändå en ganska så oväntad talang. Hemma hos dem är det hon som tapetserar och sätter mosaik. Efter att fått blodad tand på teknik-lektionerna i skolan är det hon som skött detta hemma hos dem.
Och så sköter hon grillningen precis som jag ;)
 
Tack så jättemycket för denna veckan, och ursäkta så mycket att ni fått vänta.
Jag tycker nog bäst om dessa Real Lifer, när man får tänka till lite extra och dra fram det där längst inne hos sig själv som man inte tänker på så ofta.
Så roligt, denna veckan.
 
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0