Skrivet den: 2013-05-06 Klockan: 13:42:14

Måndagslista

Solen skiner ute och det verkar vara en kalasdag på gång. Jag är lite röd, mest över hela kroppen ;), efter gårdagens solstolssittande och tvättande av bil. EN timme i solen räcker för att bränna sig om man inte smörjt in sig.
Det VISSTE jag ju.
Ändå så var jag för lat.
Och nu stramar det lite, överallt.
Fast INTE i ansiktet där jag hade smörjt in mig med 2-euros-krämen. DET är väl gott betyg ;)?
 
 
 
 
Irma ligger och sover en sväng innan vi ska hämta Guldklimpen i skolan. HON är lite bättre men inte bra än, så det blir att försöka hålla henne lugn idag också.
Lugnande kanske?
Irma är inte den som är still av sig självt inte ;)
 
Alexander är väl OK. Lite hosta kvar men i fredags, när jag höll honom hemma från skolan för att försöka kurera den lite, så var han så full av energi och uttråkad efter en veckans stillasittande, att han nästan klättrade på väggarna och höll på att explodera av spring i benen. Så till skolan idag.
 
Så idag är det alltså skola och bredvidgång >>> som gäller.
Och uppackning av sommarstugeväskor förståss.
De har en tendens att stå kvar i veckor efter vi kommit hem och SÅ kan man ju inte ha det.
Rätt vad det är så är det fredag igen ;)
 
 
Men nu måndag och tillhörande lista alltså.
 
- att vi haft en bra helg i sommarstugan.
  
 
(helgen på instagram - yohannailaspalmas)
 
- att det blev en jättebra tillställning när Älsklingen bjöd över sina arbetskamrater för poolhäng och grillning på lördagen. Mycket skratt, mycket mat och mycket städa efteråt ;)
Precis som det ska vara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- att nästa helg plötsligt blev utan planer och det känns SKÖNT för stunden. Även om den senare kommer att fyllas så är i alla fall vetskapen just nu avslappnade ;)
 
- att det var morsdag här i Spanien igår och jag fick en härlig bukett med liljor av familjen. Tänk att ett par blommor kan få en att gå balobas så ;)
 
Känner att gårdagens slappande sitter kvar i kroppen och att den helst vill lägga sig i en solstol nu. Men det är dags att gå och hämta i skolan och betala en utflykt som ska vara på onsdag och som jag GLÖMT bort.
Inga super-morsa-fasoner där inte ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Åh herregud vad tur att jag hittade din blogg! Jag har nämligen planer på att flytta utomlands när jag blir äldre och jag skulle vilja veta liksom HUR ni gjorde? Man måste väl ha massa visum och sånt? Har du skrivit något inlägg om det tidigare kan du kanske länka det till mig annars kanske du kan skriva ett inlägg om det lite kort sådär, typ en checklista :)
Din blogg är superfin, älskar rosa :D Kram, ha det bra!♥

Svar: Halloj och trevligt att du tittade förbi. Man måste inte ha visum för att flytta till Spanien. Det är bara att packa väskorna och åka ;) Nja kanske inte riktigt....men nästan. Kolla under kategorin GC frågor och svar, så står det mycket där: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/category/02gc-fragor-svar.html
Yohanna i Las Palmas

2013-05-06 @ 14:48:16
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0