Skrivet den: 2013-03-07 Klockan: 23:50:25

Sammanställning av Real Life - Smycken

Jisses Amalia!
I morgon är det redan fredag.
Veckan gick så fort att jag vet inte riktigt OM den har gått eller om det är en dröm. Har en balja med ren tvätt här som jag skulle hänga. Det känns som det var igår som jag tvättade den, men nu när allt gått så fort så kan det lika gärna ha varit i måndags. Eller förra veckan. Eller i julas. Vad vet jag? ;)
 
 
 
Veckans Real Life handlade om smycken >>> till skillnad från förra veckans krims-krams >>> och jag berättade om mitt ärvda armband från farmor. Faktum är att jag har ännu ett smycke som betyder lite extra mycket för mig, vigselringen.
 
Förutom, den ganska så uppenbara betydelsen av min och Älsklingens gemensamma pakt, så är den ett arvegods från min mormor. Jag blev så glad över att ärva den ringen och ville göra något speciellt med den.
Jag ville använda den.
Inte bara ha den i en mörk låda.
Och det finns ju en gräns för HUR många ringar man kan ha på sig utan att det ska kännas obekvämt.
Därför fick denna ringen ligga ett par år i den mörka lådan i väntan på att den RÄTTE drömprinsen skulle komma och ställa den rätta frågan ;) och så slog vi två flugor i en smäll med denna ringen.
Och nu sitter den där på mitt finger varenda dag och njuts av.
 
 
 
Andra som också dykt ner i sina smyckesskrin denna veckan är:
 
- Freja visar upp sina juveler men instämmer i mitt egna påstående att det äkta används tillvardags och krims-kramset åker fram när det blir fest. För som hon påpekar är det väldigt svårt att köpa juveler till henne som stämmer överens med det som hon tycker om och som är hennes stil. Dock har ungarna lyckats otroligt bra med den sista gåvan som just är Freja upp i dagen.
Annorlunda.
Tror aldrig jag har sett en "äkta" sådan ;)
 
- Ann-mari berättar om sina klenoder som mest sitter i smyckesskrinet, medans krims-kramset som vanligt, får vara mer ute på galej ;)
Speciellt berättar hon om ett visst smycke som hon fick på grund av ett missförstånd och gick omkring och bar på bara för att hon inte ville såra givaren.
Rätt så sött ändå tycker jag.
 
Det var det.
Ännu en vecka avklarad.
Tack så mycket igen för att ni var med och berättade. I morgon är det internationella kvinnodagen och på lördag är det mello-final. Förtja om det är något som behövs utredas i Real Life.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: browneyedgirl

Hej =)
Det var inte igår. Minns du mig =) Brukade läsa din blogg men tappat bort dig, tills nu.
Allt okej med er?
Kram så länge

Svar: Hallå där! Vad kul att du kom tillbaka. Visst kommer jag ihåg dig. Men mitt bloggläsande är inte som det borde. Jag är glad om jag lyckas borsta tänderna just nu ;) Men jag kilar in till dig och snokar förståss ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-03-08 @ 06:42:52
URL: http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Men SHIT - jag missade ju att vara med !?? Precis som du slogs jag NU av hur FORT den här veckan gått ??? Å andra sidan så är det precis som du skriver : de finare smyckena hänger ju med hela tiden (ringen alltså) och krimskramset åker fram för galej... Mitt finaste "smycke" är dock en guldklocka som mannen förärade mig med för några år sedan..."tyvärr" är den för stor nu, så jag kan inte använda den och jag tänker inte lämna in den förrän jag är nöjd och har landat på min trivselvikt, men sedan så åker den på!
kram kram

Svar: Det är bra. Man ska inte ha för bråttom. Inte ändra för tidigt. Man vet aldrig, kroppen kan ju ändra sig igen ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-03-09 @ 19:13:12
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se
Postat av: Freja

Lite trist att det var så få med den här veckan, nu när vi skulle få frossa i guld och juveler ;-) Men dui gör en bra sammanställning som vanligt, och visst är det otroligt att de lyckades hitta den lilla guldskallen, jag har inte varken förr eller senare sett en guldskalle!

Svar: Man tackar, man tackar. Jag det var lite snopet. Men så var jag försenad och hann inte att påminna heller så då blir det lätt såhär ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-03-11 @ 12:33:58
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0