Skrivet den: 2013-06-14 Klockan: 14:54:30

Sammanställning av Real Life - Mitt HEM

Det blev inget fixande med internet-grunkan igår >>>. Det blev heller inget skrivande av sammanställning av veckans Real Life >>>.
Det blev en massa nedspyande av mina pyjamasar istället, och det var INTE jag som spydde ;) Peppar peppar ta i trä kanske man ska tillägga i sånna här fall ;)
 
Efter tre febernätter med Lillskatten är jag nu mer än lovligt mosig i skallen. Sedan nattamningarna slutade så har jag vant mig av VÄLDIGT fort med att vakna upp varannan halvtimme och klarar det inte riktigt lika bra som under amningen nu.
 
Älsklingen fick sova på soffan i natt, bestämdes det fort när vi såg vartåt det barkade hän med natten, för att inte köra av vägen med lastbilen idag.
OM det fungerat vet jag inte än.
Men snart är det svärmorslunch och då brukar han ju dyka upp.
Så vi får se...
 
 
 
 
Jag trivs ganska så bra i vårt hem nu, som vi har efter 10 år och tre flyttar tillsammans här i Las Palmas, jag och Älsklingen.
Det är inte vårt, vi hyr bara, och det förtar lite av hemmakärleken faktiskt. Jag är hela tiden orolig för att något ska hända som gör att vi måste flytta.
Hyresvärden vår är gammal och skröpplig och vad händer när han.....?
Lillskattens rum, som varit under så lång utredning, luktar fortfarande skunk och visar ingen förbättring. Måste vi flytta....?
Tänk om hyran höjs så mycket att vi inte kan bo kvar?
 
En del av de tankar som förtar lite av känslan av VÅRT hem.
 
Men annars så gillar jag hemmet skarpt.
Jag gillar området vi bor i, jag gillar planlösningen av lägenheten, jag gillar storleken, möjligheterna och trivseln som vi fått till här. Eller vi och vi? Det är mest jag som bestämt hur det ska se ut här hemma. Och det är jag INNERLIGT tacksam över. Det är viktigt för mig.
Älsklingen trivs bra med hur vi har det och är för det mesta med på det jag vill hitta på. Ibland kan det behövas lite övertalning, men jag tror inte att vi är missnöjda med något här.
 
Men det är lååååååångt ifrån färdigt här hemma. Finns en massa viktigt som vi borde ha fixat för länge sedan men inte kommit till skott med.
Vi har ingen vardagsrumslampa till exempel.
Efter snart FYRA år här ;)
Dels har det inte funnits pengar (herre jäklar vad dyra lampor är). Och dels har vi inte hittat nån fin eller kommit fram till hur vi vill ha det.
 
Lugn lugn försöker jag intala mig. Det är bara roligt att ha projekt på gång. Jag är inget vidare bra på att övertyga mig själv.
Jag villl ha färdigt nu.
Och kunna åka till sommarstugan med härligt samvete i år ;)
 
 
Två personer har spånat om sina hem denna veckan och jag tror att bägge två är och nosar sanningen om hemmet i baken ;)
 
- Wildrose som precis flyttat till eget säjer att det som är viktigt för hennes hem är att det är på ett ställe där hon känner sig trygg.
MYCKET viktigt!
 
- Jenny skriver att det som får henne att trivas med sitt hem är att hon har saker omkring sig som gör henne glad. Är man glad så trivs man.
Också MYCKET viktigt.
 
Det finns så himla mycket att känna och tänka om sina hem så 100 Real Life vore inte nog. Men vi batar av lite i taget. Tack så jättemycket Wildrose och Jenny för att ni ville vara med och berätta.
 
Nu väntar svärmorslunch och födelsedagskalas för denna fredagen, så nu klubbar vi HELG tycker jag ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: countrylivingintheciity.blogg.se

Håller med Jenny också. Det måste innehålla fina saker med :)

Svar: Ja fina saker blir man glad av.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-14 @ 15:16:26
URL: http://countrylivingintheciity.blogg.se/
Postat av: AnneliH

Ja, det är ju viktigt att man trivs där man bor. Jag skulle skrivit, men som vanligt är jag sent ute. Jag har tappat lite av skrivarlusten, får se om jag hittar den någonstans :)

Svar: Leta leta leta. Eller SLUTA leta. Känner man press blir det inget roligt att skriva.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-15 @ 10:27:47
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Freja

Önskar att jag kunnat vara med! För mig är det enkelt: Ett hem utan katt är bara ett hus... När jag har katt tycker jag det är hemtrevligt, när jag inte har katt är det bara ett ställe att äta, duscha och sova...

Svar: Ja vi saknade dig jättemycket ;) Men nu är det dags igen.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-15 @ 20:07:20
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Lisbeth

Hann inte denna veckan efersom en av hundarna varit sjuk, operation och mycket vak.
Men jag känner mig hemma nu. Vi köpte min mammas föräldrahem för fyra år sedan och renoverar hela tiden. Nu är äntligen själva boytorna klara, och det är nog ingen heminredares dröm. Inga jättestora ändringar i planlösningarna, inga stora, öppna ytor med bara vitt eller jättestarka färger. Bara milda, behagliga färger, olika i alla rum, men ändå inga skarpa kontraster. Nytt blandas med inte så nytt, och vi älskar det, hatar det (jäkla jobb hela tiden) och mår gott. Kan koppla av, och bara vara. Det är vårt hem, med hundar, dammtussar och lite stökhögar.. ;)
Kramar

Svar: Ja jag såg det att din hund var dålig. Hoppas att hon är bättre un.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-18 @ 00:35:54
URL: http://www.bettans-place.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0