Skrivet den: 2013-06-07 Klockan: 14:57:00

Fredagsvägning för underhåll

...för även om det är slut >>> på "operation fettsanering" och Beach 2012 har varit för lääääänge sedan så fortsätter kampen mot sötsuget här och det är bäst att hålla koll på vågen och smaljeansen ;)
 
Efter två veckor utan vägning, då vi var i sommarstugan och firade kanariska nationaldagen >>>, och inför en kommande mensvecka, och med färskt i minnet alla de gånger som man känt sig lite extra "fri" efter en avslutad "operation fettsanering" och unnat sig kanske lite väl mycket, så tycker jag att veckans resultat är MYCKET uppmuntrande.
Faktiskt VÄLDIGT glädjande ;)
 
 
 
Jag fortsätter annars som vanligt här: minst en runda om dagen, mina magövningar, smalmat med lite kolhydrater på kvällen och inget snask i veckorna.
 
Fast nu kan jag känna att jag KAN unna mig lite guldkanter om jag skulle vilja och det var det som jag var lite orlig för denna veckan. Många guldkanter har det blivit och det slår ju så lätt över nu när man är i övergångsfasen och kroppen nog fortfarande är inställd på svält.
 
 
 
 
Den här helgen blir det inte mycket av med att hålla sig på mattan, det känner jag på mig.
Eller känner på och känner på, det är ganska så uppenbart att det kommer att bli så.
 
I morgon, lördag, ska vi åka på spa jag och Älsklingen tillsammans med hans jobbarkompisar. Ett par timmar på spa och sedan lunch på lokal är det tänkt.
Men vi ska träffas så tidigt på lördagsmorgonen att det är tvivelaktigt om den förmodade barnvakten, mina svärföräldrar, ens är vakna vid den tidpunkten.
Än mindre blir det tid för nån morgonrunda.
 
Och när vi kommer tillbaka på eftermiddagen så antar jag att vi kommer vara dästa och avslappnade av spa och lunch.
Föresten så finns det inte tid då heller, för då är det bara att svida om och gaska till sig för utgång med tjejerna på lördagskvällen.
 
Söndagen är med detta alltså redan utstakad; i sängen med huvudvärk eller med lite tur i en solstol med möjlighet att slappa och slöa hela dagen. Jag ska nämligen sova över på bortaplan och på söndagen är det tänkt att familjen ska komma dit och njuta av sol och pool. Eventuellt får de köra hem mig till sängen på en gång.
 
Vädret och baksmälla får visa vad som händer.
 
Men NU är det dags för svärmorslunch och veckohandling här innan skitungarna tar livet av varandra med sitt bråk och retande.
 
Härlig fredag på er.
 
/Y
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Det låter som en välplanerad toppen helg.
Jag brukar säga att det finns 2 dagar på året som är självklara bakis dagar, och det är midsommardagen och 1 Januari (dålig start på det nya året och nyårslöftena bryts direkt). Det känns lite "bättre" att vara bakis när man har planerat in det.
Ha en riktigt trevlig helg!

Svar: Ha ha så kanske man ska göra. Planera in bakisdagarna ;) Som tur var så blev jag inte så bakis denna gången.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-07 @ 15:16:31
Postat av: Freja

Låter som en kul helg! Med en aning mammaångest...

Svar: En aning......Skojar du ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-06-07 @ 21:30:16
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
Postat av: Jenny

wiehooo I´m back !
Allt om festen finns här:
http://jennysviktigaliv.blogg.se/2013/june/ursakta-min-franvaro.html

Svar: Spännande. Då ska jag gå in och Kika.
Yohanna i Las Palmas

2013-06-09 @ 23:11:50
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0