Skrivet den: 2013-01-21 Klockan: 22:08:24

Måndagslista med envis julgran

...ja för kan ni tro det? Julgranen står fortfarande kvar. Envisa gran att klamra sig fast vid livet ;)
 
 
 
 
Den helt toma helgen som skulle vikas åt stor-röjning av lägenheten >>>, blev bara halv när det kom en inbjudan till överasknings-födelsedags-kalas ute i det fria. Och lördagen räckte inte till på långa vägar. Snarare att lördagens PÅBÖRJNING av röjande bara stökade till det hela ÄNNU mer och jag VÄGRAR faktiskt att lägga ut en efterbild på kaoset som jag lade ut lördags. Det ser, om möjligt, ännu mer kaotiskt ut nu ;)
 
Jag fick i alla fall ihopplockat alla advetsljusstakar och stjärnor och NER i sin kartong. Men för att kunna göra det så fick jag ju riva ut ALLT i förrådet så jag kom åt julkartongerna. Och eftersom jag inte fick ihopplockat de andra julsakerna så var det ju ingen idé att plocka in allt i förrådet igen eftersom julkartongerna ska in först ;)
 
Ni hänger med va.
Kaos skapar kaos.
Förhoppningsvist kan jag göra lite pö om pö nu när kartongerna står öppna och förberedda i vardagsrummet. Om inte Terminator-Irma får för sig att slita upp allt ur dem fortare än vad jag hinner slänga i.
Mycket troligt.
 
Älsklingen påbörjade den efterlängtade målningen av Irmas rum och det blir så bra. Jag hade faktiskt glömt bort vilken nyans vi köpt till hennes rum.
Så lång tid har det gått.
Men det blir bra detta.
Syrenlila tror jag visst att den heter.
Nu ska det bara skrapas ihop lite pengar till en tapetrulle också så att hon kan få en fondvägg.
Och en taklampa som passar.
Och en bokhylla till sakerna.
Och, och, och...
Var är lottovinsten?
 
Och skrapa ihop lite tid till att måla andra omgången och kanterna.
Semester tack, MED barnvakt ;)
 
 
 
Men måndag är det. Inför en vecka som säkert kommer att swisha förbi lika snabbt som den förra. Så jag förstår inte varför jag envisas med att tycka måndagar är skit. De är ju riktigt bra, för då har man hela veckan på sig att försöka få nånting gjort och INGET är försenat....än ;)
 
Lista blir det:
 
- att jag plockat undan, i alla fall lite av, julen och resten kommer att gå som i ett flux....intalar jag mig själv och känner mig lycklig över det ;)
 
- att vi var på kalas igår och det var härligt att vara ute i solen och se skitungarna springa av sig ordentligt. Även om Älsklingen felinformerat mig om platsen vi skulle till och vi var HELT fel klädda och jag kommer att ha svårt att förlåta honom för det ;)
Kalas är kalas.
 
- att jag fått min iPhone, att den kommit fram. Visserligen har jag en DJUP depresssion över att den är låst och jag hyser inte stora förhoppningar att detta kommer att lösa sig på annat sätt än att jag får göra mig själv till mobilhackare och bryta mig in i den. Men jag ÄGER en i alla fall ;)
 
- att mina föräldrar ha bokat resa ner hit i april. Så nu börjar nedräkningen till återseéndet igen.
 
 
Och längre än så hann jag inte i morse när jag satt och skrev. Livet kom emellan och dagen rann iväg med skolhämtning, föräldramöte och besök av väninnan C med Lucas.
Nu är det kväll.
Granen är fortfarande kvar ;) ....envisa gran.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Granen har ett eget liv... Härligt att ni börjar få ordning i Irmas rum, men jag känner igen det där kaoset som förökar sig...

Svar: Det förökar sig ja, och nu går det nästan inte att stoppa. Hjäääääälp vi drunknar ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-21 @ 22:17:48
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/
Postat av: Ruth i Virginia

Det var då det!!! Kommer ihåg hur det var.
Gushelov att man nått 80! :)

Svar: Blir det bättre alltså? Du ger mig hopp ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-22 @ 06:10:30
Postat av: AnneliH

Ja, kaos skapar ännu mer kaos, men hoppas att det nu sakta men säkert blir ordning. Har du googlat på "låsa upp iPhone" ? Det kanske finns något bra tips. Härlig tisdag till Er!

Svar: Allt detta kaos hela tiden. Och bättre blir det inte ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-22 @ 06:32:55
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Ruth i Virginia

Japp, Yohanna, det blir det.
Men sen saknar man kaoset - ibland. :>)

Svar: Jag misstänkte det. Jag misstänkte att man kommer att sakna allt detta en gång när det väl är över och de dåliga minnena bleknar ;)
Yohanna i Las Palmas

2013-01-24 @ 04:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0