Skrivet den: 2013-02-22 Klockan: 13:46:17

Fredagsvägning efter millivecka 1

Igår när jag skulle gå och lägga mig var jag sprallig som ett barn.
- Imorgon är det vägning, schala la la la.
Förväntansfull som värsta barnet inför julafton.
 
Tänk om jag gått ner 100 kilo, eller MER.
Tänk om.
Fattar du.
Tänk om ;)
 
 
 
FREDAGSVÄGNING
- 0,8 kilo
Och fattar ni vad töntig jag är.
Jag blev besviken.
Jag VILLE verkligen ha gått ner 100 kilo.
 
Men sen så sansade jag ju mig och tänkte efter att detta är resultatet efter FYRA dagars millivecka. Inte ens en hel vecka.
Förra helgen så UNNADES det på rejält och jag tror faktiskt att det är helgerna som förstör det för mig. OM jag bara kunde hålla mig i skinnet även under helgen, eller i alla fall på fredagen och söndagen och BARA ha lördagen som unnardag.
Men jag vill ju LEVA också, gnäller gnäll-Yohanna ;)
 
Fast det är ju faktsiskt så att detta, millivecka, ska ju inte vara för evigt. Jag ska ju bara göra en liten stund nu, tills jag får bort de där dumma sista TVÅ. Sen kommer ju livet att återgå till det vanliga igen.
Och då menar jag INTE svullar-vanligt som det var innan "operation fettsanering". Utan det vanliga, det NORMALA, som jag är van vid nu efter TVÅ års livsstilsförändring.
 
Jag ska bara komma i mål först.
 
Sååååååå, Yohanna. Klarar du av att hålla igen även under DENNA helgen?
Jag var ÖVERTYGAD om att svaret var ja, för vi hade ingenting speciellt inplanerat denna helg.
Tills det trillade in ÄNNU en födelsedagsinbjudan tills på lördag.......HJÄLP!
 
UTVÄRDERING
Denna veckan har gått galant och jag är verkligen STOLT över mig själv. Om man nu kan vara stolt över något som har varit lätt att göra....?
 
Jag har kört en ris, potatis, bröd och pasta-fri vecka. Bara ätit hårt bröd till frukost. Annars smalmat utan de värsta kolhydraterna PLUS en massa pizzasallad på det.
 
Jag har lyckats med bravuren att göra 3x plankan varenda dag. Och det är ju tvär-sorjligt vad lite magmuskler jag har. På knäna har det fått blivit.
Yohanna då.
 
Och så har jag varit ute alla eftermiddagarna på NÅGONTING motionerande, alla dagar. En prommenix, en parklek, ett föräldramötesprommenad, vad som helst. Men något har det blivit.
 
Det enda som har varit är att jag tuggat extremt mycket sockerfria tuggummin för att komma över det värsta sockersuget. Men det är ju inget som jag planerar att fortsätta med i all evighet.
 
Jag beräknar att OM jag lyckas hålla mig i skinnet under helgen och fixar en vecka till i millistuk, då kan jag vara i mål ganska så omgående.
Hoppas jag ;)
 
  
(veckans "operation fettsanering" på instagaram - yohannailaspalmas)
 
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Check! (Och eftermiddags)
Mat - Chek! (utan kolisar)
Plankan - CHECK!
Snedsteg - Tuggummi
Och 1,6 kilo kvar till målet.
Hur har det gått för er?
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Klart du klarar det! Själv har jag lagt ner vägningen nu8 när jag är sjuk. Jag äter inget onyttigt, jag äter nästan inte alls, men samtidigt rör jag mig ju inte heller nått...

Svar: Oj då. Det är då det brukar gå åt skogen, när man inte äter något. Kroppen går ner på sparlåga och man går bara UPP igen när man blir frisk. Krya på dig i massor.
Yohanna i Las Palmas

2013-02-22 @ 18:42:53
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0