Skrivet den: 2012-09-22 Klockan: 16:41:28

Här hade vi en sân natt...

...som vi botade med lite shopping.
 
Uff! Ibland undrar jag varför vi âker till sommarstugan egentligen. Den första natten blir alltid helvetisk. Men detta var väl lite att överdriva. Kanske borde jag fundera över varför jag skaffade ungar egentligen ;)
 
Hela natten hade Irma problem med nâgot som vi andra i sängkammaren inte hade nân aning om vad det var. Irma har ju aldrig varit känd för att sova bra om natten men det är ju lite att överdriva att vakna varenda timme och vara skitförbannad för absolut INGENTING. Dock sov hon dock hela tiden ska jag väl tillägga till hennes försvar. Dessa mardrömmar är inget att leka med.
 
Jag är säker pâ att ALLA grannat i bungalowkomplexet hörde illtjuten och hade säker en massa bra lösningar pâ vad jag skulle göra för att lugna henne. Beklagligt nog nâdde inga av dessa râd fram till mig.
Det blev rejält pinsamt att gâ till poolen idag. Jag riktigt kände blickarna i ryggen pâ mig.
- Titta där gâr den där familjen med den där ungen som skriker hela natten och de gör ingenting för att det ska sluta sâ att vi andra fâr sova.
Typ...
 
6:30 tyckte även denna lilla dam, som VANLIGTVIS brukar sova till 9, ja jag vet att jag är bortskämd, att det var dags att gâ upp och ut och leka fast det var becksvart ute.
Ja jag erkänner. Jag hade bra lust att bara öppna dörren och lâta henne gâ ut.
Hon väckte naturligtvis alla andra i familjen men vi gick INTE upp. Ända till ÂTTA höll vi ut.
Här kommer ingen trots-2-âring och bestämmer över mig ;)
 
 
 
 
Jag drog iväg som en avlöning direkt efter frukost för att lugna mina upprörda mamma-nerver med lite riktig kvinno-terapi - shopping.
Men eftersom jag inte är nâgon karriärskvinna med fett avlönat arbete eller rik man, sâ fick det bli pâ det sätt som jag kan.
LOPPIS i Arguineguin >>>.
 
Det gick bra.
Jag är lugnare nu och nöjd med mina fynd. Men jag skulle väl inte vilja säja att jag rekommenderar denna terapi. Herre gu vad patetisk man är ibland ;)
Bättre att klämma i sig en chokladkaka eller tvâ. Och den terapin ska jag ocksâ prova.
 
Men först ett dopp i poolen.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Mor & Far

Vilka fynd, du handlar.

Svar: <3
Yohanna i Las Palmas

2012-09-22 @ 18:02:59
Postat av: Lena

Oooops det är verkligen inte kul med detta skrik på nätterna. Kommer ihåg dotterns skrikande och det de sa till mig på bvc var att det var "nattskräck" finns såklart att läsa om på nätet.....Och tyvärr kan de inte hjälpa det de små liven! Hoppas dottern sover bättre i natt! Men när man inte får sova som vuxen så blir man inte den gladaste av mammor! Fina saker du shoppat ! Ha det gott hälsar Lena

Svar: Det gör sâ ont i hjärtat när de grâter. Men detta var ren och skär ILSKA och det gick inte att lugna. Ska gâ in och läsa om nattskräcken. Med Alexander kommer jag inte ihâg att vi hade problem.
Yohanna i Las Palmas

2012-09-22 @ 20:45:17
Postat av: Lillasyster

Syster - vad fin du är i kroppen och snyggsnygga fynd. Jag kan tänka mig byxorna utifall du vill skänka nåt till välgörenhet :-D

Kommer ni hit i vinter eller blir det svårt att få till? Kram!

Svar: Planen är att komma två veckor i början av december. Dock är inte resan inhandlad än...
Yohanna i Las Palmas

2012-09-23 @ 12:26:26
URL: http://emmasfoton.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0