Skrivet den: 2012-07-21 Klockan: 18:06:19

Pâ loppis i Arguineguin

God Eftermiddag Lördag nr:4!
 
Först och främst GRATTIS alla Johannor pâ namnsdagen i fruntimmersveckan. Grattis min mamma och mina systrar: Sara, Margareta & Emma. Vi alla i samma veckan, DET känns ju inte alls planerat ;)
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit pâ loppis i Arguineguin som ligger efter Playa Ingles/Maspalomas när man kör söderut. Fast inte sâ lângt som till Puerto Rico där vi har sommarstugan.
Jag och grannen som gav mig kläderna tog bilen i morse och âkte pâ äventyr. Ungarna var hemma med papporna.
 
Det finns tre loppisar som jag känner till just nu i detta omrâdet: Lördagar, denna i Arguineguin, pâ samma ställe är det ocksâ marknad pâ tisdagar och kan finnas lite loppis ocksâ. Och sâ pâ söndagar vid shoppingcentrumet Faro II i Maspalomas.
 
Jag har ju skrivit att detta med loppis och second hand fungerar ganska sâ dâligt här och det är faktiskt sant. Aneldningen till att det fungerar sâ bra här är väll att hit kommer mânga utlänningar, som vi, och shoppar järnet.
 
 
 
 
För 20 euro sâ fick jag; tre kjolar till mig, en klänning till mig och en till Irma, tre blusar, en tunika och ett linne till mig igen ;).
Fem ponny-hästar till Irma och en Hello Kitty-väska. Och en Woody-docka till Alexander.
Ah just ja, och tvâ stora glasburkar som det ska bli nâgot fint av.
Alla är vi euforiska över vâra presenter.
Till pappa sâ blev det inget för han är sâ kräsen ;)
 
Jag âterkommer med mer om detta med second hand när ungarna somnat. För dâ ska det bli Real Life av. Men nu mâste jag till poolen och hänga lite. Eller tvátta av mig shoppingdammet.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Freja

Woohoo, så kul att loppisfynda! Jag går aldrig på loppisar numer, men i min ungdom var det så jag shoppede, hade inte råd med annat... Min son, som samlar på my little pony skulle varit salig!

Svar: Ja det fanns mycket ponnysar har. Helt plotsligt sa har vi huset fullt av dem. Fran att inte ha nagra.
Yohanna i Las Palmas

2012-07-21 @ 19:00:53
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0