Skrivet den: 2012-10-05 Klockan: 00:14:00

Sammanställning av Real Life - Karikatyrsmeknamn

Alltid efter en sån här dag, "torsdag from hell", när Älsklingen jobbar sent och har möte ovanpå det vilken gör att han kommer hem väldigt sent. Och jag har varit själv med ungarna från tidig uppstigning till badning och sänggående. Ja då blir jag alldeles mosig i huvet.
Jag är inte van vid att ha kaos HELA dagen och flänga som en skottspole hit och dit under ständiga bråk och rop efter:
- Maaaaaamaaaaa!
 
Jag är grymt IMPONERAD av alla ensamstående föräldrar som gör detta dag ut och dag in, utan att gå sönder.
För jag känner mig alldeles slut ;)
 
 
 
 
Men det var veckans Real Life som skulle sammanfattas om hur vi ser på oss själva och hur andra ser på oss. Vilket inte alltid är samma sak.
 
Jag menar perfektionist. Min mamma skulle skratta rakt ut om hon hörde det. Enligt henne är jag den slarvigaste person som finns på denna jord. Det blir som det blir, skulle nog hon sätta som karikatyrsmeknamn på mig.
Jag kanske har ändrats, vuxit upp ;)
Man kan ju alltid hoppas...
 
 
 
Och de som frågat runt bland sina vänner är:
 
- Gardenhouse som fick smeknamnet: "En estetisk perfektionist som gilllar efterrätter och bakverk." När hon själv hade trott att det skulle bli något med blomsterfantast.
 
- Livet i ett nötskal hade tänkt sig något som: Anna- den driftiga eller Anna- den flitiga. Men si det höll de inte med om, hennes närmaste. Det blev istället: Anna - Bytköksmöbler.com, Anna - Gör om gör rätt, Anna - Den ombytliga.
 
- Och så jag, Yohanna, som trodde att det skulle bli något om Yohanna den tillbakadragna, organisatören eller alltid för sent. Men som fick PERFEKTIONIST.
 
Tack så mycket för medverkan och hoppas att ni fick samma tankeväckare som jag. Att de runt omkring dig inte alltid ser det du själv ser utan lägger märke till helt andra saker.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj, vad synd att inte fler hakade på! Hade varit kul att läsa om detta. Hmm kanske därför man backar ur, rädd att få veta /tala om sanningen :-)

Jag väntar redan in nästa utmaning!

Och lördagsmorgonmys??? Spännande, vad gör ni då?

Anna

Svar: Nu är det snart en ny pâ G och hoppas att den passar ;) Lördagsmorgonmys är äta frukost i lugn o ro utan att skälla pâ ungarna, sakta och kaffe med dopp och sâ direkt pâ lördagsgosiset i soffan med TV UTAN att ha dâligt samvete ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-05 @ 07:06:28
URL: http://pajver.blogspot.com
Postat av: Jaana

En eloge för ensamstående! :)

Svar: Ja de mâste vara helt OTROLIGA ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-05 @ 07:48:39
URL: http://bananajaana.blogspot.se
Postat av: Mia

Tack för påminnelsen men tyvärr hann jag inte denna gång! För mycket tankekraft just nu för tanten här ser du ;-) men jag blev jätteglad att du påminde så gör gärna det när du vill!

Kramisar!

Svar: Jag försöker att hinna runt och pâminna sâ ofta som jag kan. Men visst kan jag förstâ att man har annat för sig ibland ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-05 @ 09:35:07
URL: http://fredthevov.blogg.se
Postat av: Ann-Mari

Jag hann inte fråga någon...och jag vet också att det jag skulle tro kunde vara mitt karikatyrsmeknamn inte är det jag skulle fått höra :-)
Jag tror att man kan vara både slarvig och perfektionist i ett :-)
trevlig fredag
Ann-Mari
PS. våra nya grannar har 6 barn, äldsta på första klass, yngsta två-åriga tvillingsflickor. Till jul får de ett tvillingpar till...jag satt i somras i min gunga och betraktade dem och tänkte "oj, du milde!"...men jag antar att man orkar med det man är uppe i :-)

Svar: Uff lâter som VÄLDIGT mânga barn. Men en del har ju talang för det där med att vara med barn. Jag fâr nog se min egna begränsning vid tvâ stycken ;)
Yohanna i Las Palmas

Postat av: Freja

Så synd att jag inte kunde vara med, jag har just inlett en karriär som arg tant, men jag tror inte min omgivning håller med om den benämningen på mig...

Svar: Ja det var synd hade varit kul att höra om den arga tanten ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-10-05 @ 20:45:38
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0