Skrivet den: 2012-10-10 Klockan: 00:09:06

Här tar vi en Irma till

... nu när Alexander är i skolan så är ju hon herre på täppan, och det med RÅGE.
 
Annars så skenar tiden iväg och jag har inte kommit ens så långt att jag satt i symaskinskontakten i väggen. Det går inte undan här och jag börjar att tvivla på om jag verkligen kommer att sy något....alls.....någonsinn ;)
 
 
 
 
Det här är Guldklimpens rum.
Normalt sett välstädat och ordningsamt.
Tills att han började skolan och Lillskatten Irma fick hela huset för sig självt att härska över.
 
Ve och förbannelse över fukt-sprattet med det som "någon" dag ska bli hennes rum. Nu är alla leksaker inproppade i Alexanders rum och Irma drar in där som en virvelvind varenda morgon efter att vi ätit frukost.
 
Där river hon ut ALLT. River I allt. Leker visserligen men förstör dubbelt så mycket. Stackars Alexander kommer hem från skolan och ser alla sina leksaker ligga utspridda över hela huset och mycket av det förvandlat till oigenkännlighet.
 
Åhhhhhh! Vad jag kan känna igen den där känslan av vanmakt, av raseri, som jag också fick när mina småsystrar fått tag i MINA saker och förstört.
Det är så man går i bitar.
 
ÄNDÅ så är Alexander så tålmodig och plockar i ordning allt varenda kväll innan han hoppar i säng. Vi hjälper förståss till hela familjen, även Irma. Fast när hon plockar undan så är det två leksaker i ordningplockade och fem uttagna för att leka med.
 
Det är bara en period, Yohanna.
Bara en period ;)
Det går över.....förhoppningsvis.
 
Men jag är så stolt över min Guldklimp som inte klagar allt för mycket. Han vet att det som inte plockas undan på kvällen, det skänker vi till de fattiga barnen ;)
(bra taktik där va)
Men jag känner det inom mig, att detta är inte rättvist mot honom. Att han ska behöva plocka undan det som hans lillasyster har ställt till med.
Men just nu så finns det inget annat sätt.
Så, så får det gå till hemma hos oss....för ett tag.
 
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0