Skrivet den: 2012-11-22 Klockan: 02:06:39

Sammanställning av Real - Sminkväskan

Onsdagskväll igen och jag sitter här och skriver sammanställning i reklampausarna på TV-programmet som jag följer. För det finns väl INGEN på televisionen som tror att folk sitter kvar i TV-soffan när de sänder reklam? Speciellt inte som det är reklam var 10:e minut.
 
I alla fall.
Det ska sammanställas om sminkväskan som var veckans uppdrag >>> och jag måste få berätta att sedan jag lade ut uppdraget och fick städat i badrumsskåpet och i sminkväskan, jag var ju tvunget att bloggstyla lite mitt i all Real Life ;), så fick jag en NYTÄNDNING för mitt sminkande och har nu lagt ytterligare ett moment till mitt morgonbestyr:
- mascaramålning.
Uj uj uj.
Snart kanske jag till och med kan kalla mig för vardagspiffig VARJE dag ;)
 
 
 
 
Hur som helst.
Jag har en sminkväska TILL.
Det trodde ni inte va?
En undangömd en, för speciella tillfällen, som aldrig tycks komma. Då jag ska få tid och inspiration, helst vid samma tidpunkt, och komma till skott och leka fram lite nya smink-kombinationer. För just nu kör jag med samma sminkning till allt, i mer eller mindre starka toningar.
 
Den står där och väntar. Förberedd med allt möjligt skôj ;)
 
 
 
 
Men nu tar vi och kikar ner i några andras sminkväskor:
 
- Dagliga Ljusglimtar använder märket Bodyshop för att hon vant sig vid det och slipper fundera på vad sjutton hon ska använda för märke.
Det är ju en djungel där ute.
 
Och eftersom hon precis börjat att jobba igen efter en lång föräldraledighet så TAR hon sig tid att sminka sig varje dag. Microegentid.
 
- Miriam sminkar sig inte ofta utan nån gång då hon ska vara extra fin. Annars så lönar det sig inte då det ofelbart börjar att klia i ögonen och vipps så har man pandan fixad, dvs mascara runt hela ögat ;)
 
Och eftersom hon inte köper nytt så ofta så köper hon, när hon väl köper, något som är bra. Dvs inte det billigaste ;)
 
- Freja använder i.d.bare minerals som underlag efter att ha provat sig fram med bara misslyckade resultat. Eftersom hon inte sminkar sig så ofta tycker hon inte om att lägga mycket pengar på sånt som bara ska ligga och samla damm, därför kör hon budgetalternativen. Förutom då på underlaget.
 
- Catarina, som är ny här, berättar att hon inte KAN sminka sig på grund av sin hudsjukdom. Mycket irriterande tycker hon eftersom hon skulle vilja det.
Men istället har hon en UPPSJÖ av nagellack. Liksom för att kompensera ;)
 
- Anna, som OCKSÅ har problem med hyn, använder en svindyr ;) kräm från Clinique och berättar att hos henne får det gärna kosta lite mer eftersom hon provat sig fram och hittat produkter som fungerar och håller vad de lovar. Efter tips hittade hon Dior och Clinique och nu är hon så nöjd att hon aldrig vill byta ;)
 
- Wildrose berättar att hon använder en dagkräm från Garnier och att hon VERKLIGEN märkt skillnad på olika märken. Nu använder hon läppstiftet Dior som är väldigt bra. Det negativa är att det är så drygt att det räcker alldeles FÖR länge för en som vill byta ofta och hoppa på nya trender.
 
- AnneliH visar upp ett HELT skåp med skönhetsprodukter som hennes karl undrar hur hon ska hinna använda ;)....och hon också som erkänner att över hälften är för gammalt och borde rensas bort. Hon kör med ett par dyra märken och resten, övervägande, budgetalternativ. Fast helst skulle hon vilja bo nere hon mig och bara behöva använda solkräm ;)
 
- AnnaS är verkligen inne på smink och tycker att gå in på KICKS är som att gå in i en godiaffär ;) De gånger som hon går osminkad är lätträknade. Rättare sagt endast då hon är på väg hem, nyduschad, från gymmet.
Hon brukar titta på sminkningar på youtube och försöka lära sig.
Och så visar hon upp en UPPSJÖ av färgpaletter som skulle göra vilken sminktokig person som helst överlycklig ;)
 
- Ansibecki anänder märket Mary Kay på grund av sin svägerska som jobbar med det märket och fixar bra priser. Annars så använder Ansibecki bara svart mascara och svart kajal. Och sminkväska? Det går lika bra med en plastpåse som är alldeles för underskattade som väskor.
 
Men denna krämen som denna tjej använder måste vara en mirakelkräm för hon måste ha fått den goaste komplimangen ever ;)
 
- Gardenhouse använder Oil of Olay (oh härliga barndomsminnen) som dagkräm på grund av att hon som 20-åring frågade en gammal dam med så slät hy. Dock tycker hon inte att den verkar fungera så bra på henne som på den rynkfria damen ;)
Annars så sminkar hon sig nästan varenda dag men märkena spelar inte så stor roll, bara de passar henne.
 
Jisses vad sugen jag blev på att stänga in mig i badrummet och börja mixtra med alla mina färger där inne nu. Synd bara att klockan är 01:00 och det vankas skolmorgon i morgon.
Annars hade jag skridit till verket och följt min inspiration ;)
 
Tack till alla medverkande för att ni berättat och visat så frikostigt.
Nästa vecka kör vi igen.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Vilken härlig sammanställning! Ska kika in hos alla och läsa. Nu (06.20) stressa iväg i mörkret till praktiken.
Ha en bra dag!

Svar: Uff uff mörker och stress är inget bra. Tat lugnt ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-22 @ 06:21:26
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Wildrose

Åh vad roligt! Nu blev jag också inspirerad! :)

Svar: Vad bra. Då är allt som det ska om man bli inspirerad av Real Lifen.
Yohanna i Las Palmas

2012-11-22 @ 15:00:55
URL: http://wildrose.blogg.se/
Postat av: Freja

Så kul att så många var med! Jag gillade den här utmaningen för det visade sig att vi är många som klarar oss med väldigt lite produkter, det känns befriande tycker jag! Som vanligt gjorde du en alldeles lagom lockande sammanställning!

Svar: Ja jättekul att sâ mânga var med. Och härligt att höra sanningen.....som vanligt ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-23 @ 23:10:04
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0