Skrivet den: 2012-11-05 Klockan: 13:38:52

Måndagslista

Då var Halloweenen undanplockad, likaså sommaren. Hösten har kommit till Familjen Kaos hem även om termometern inte har förstått det och visar fortfarande på skyhöga temperaturer.
 
Detta måste vara den varmaste hösten någonsin under min historia här på Gran Canaria. Jag kan inte komma ihåg någon gång som vi haft en november då vi fortfarande gått omkring i sommarkläder.
Jag provade ju att ta på mig strumpbyxor på Halloween-kalaset >>> men jag höll ju på att smälla av, av värmeslag.
Det var det inte riktigt dags för ÄN.
Även om almanackan säjer så ;)
 
 
 
 
 
 
Helgen bara swishade förbi och jag hann inte alls det jag hade tänkt mig hinna. FYRA lediga dagar, ja lediga och lediga kan ju diskuteras, men en hel del massa mer ledig tid än i vanliga fall. Och så kom jag inte till skott med nästan något av det jag hade tänkt.
 
Ja plocka undan Halloweenen då.
Något är något.
 
Men nästa gång det vankas hemma-helg så tror jag banne mig att jag måste göra en lista och ett schema. Hur förbaskat tråkigt det än låter. Ja inte för mig då, jag är ju listoman ;)
För nedräkningen till Sverige-resan har börjat och det finns en massa saker som MÅSTE hinnas med innan. Och bara tänka ledig tid gör att hjärnan ställer in sig på soffhäng, barnmys, kärleksfilm, romantiska middagar, söndagsfika osv.
Inte för att vi hann så värst mycket av sånt heller denna helgen ;)
 
Men nu är det måndag och måndagar kräva måndagslista för att få peppet på topp. Speciellt idag när det känns som att någon klubbat mig i huvet under nattsömnen.
Jag kommer inte igång.
 
- att nedräkningen till Sverigeresan har börjat: 27 dagar till takeoff.
 
- att vi var ute på en trevlig utflykt i lördag och andades natur och sval luft en HEL dag. Reportage kommer ;)
 
- att vi verkligen har firat Halloween över alla gränser så skitungarna borde ha fått positiva barndomsminnen att ta fram på ålderns höst.
 
- att röstningen i blogg-Oscarsgalan pågår för full fart och håller på tills på fredag. Dock verkar det som att kommentars-statitiken har sjunkit bryskt under helgen. Både här och på andra ställen. Det skulle vara nån ny app visst. Hörde jag av nån som hört att....osv. Jag är uppdaterad med det tekniska ska ni veta ;)
 
- att det snart är dags att åka till Sverige. Upps det har jag visst tagit upp. Men jag är så jäkla uppspelt över detta att ni kan inte ana. Nästa lite larvigt att se ;) Men sist vi var i Sverige var juni 2011 så jag tycker baske mig att det var på tiden nu.
 
- att veckans Real Life handlar om något som jag tycker är fruktansvärt kul. Pyssel-tabbar. Alla kan ju inte vara Martin-Timellare eller Ernstare ;)
 
Nej nu ska det kilas iväg och hämta Guldklimp i skolan.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Linda

Gud vilken mysig blogg du har, jag gled in på den efter att ha googlat om väder på gran canaria. Jag måste bara få fråga dig, svara om du har tid ;-) hur är vädret nere hos er över nyår. Jag har en bokad resa till Puerto rico men är så osäker på vad det är för väder. Det är som svensk sommar säger de flesta. Så nu frågar jag dig som är ett proffs :-) jag kommer fortsätta att följa din blogg! Med vänlig hälsning, Linda

Svar: Ha ha och välkommen hit. Proffs vet jag inte ;) men jag har skrivit om vädret här på: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2011/july/gran-canaria-svar-del-5-om-att-leva-har.html är det inte tillräckligt så får du fråga mer. Annars så finns det mycket info i kategorin GC-frågor och svar. Kalas att du kommer till PR, där har vi vår sommarstuga. Ni är fler svenskar som ska dit över jul och nyår. De andra som hörde av sig skulle bo på Bungalows Caribe, där det också är där vi har sommarstugan. Välkommen hit, både till bloggen och Gran Canaria, säjer jag som värsta amasadören ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-05 @ 19:44:21
Postat av: Freja

Hahaha, jag tycker nog att en del av det Ernst gör mycket väl skulle platsa under pysseltabbar...

Svar: Det kan myckel väl vara fallet ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-05 @ 21:17:02
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Linda

Tusen tack för all info :-)

Svar: Jag står så gärna till tjänst ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-11-05 @ 21:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0