Skrivet den: 2012-06-05 Klockan: 23:24:04

Två saker fixade idag

Hela dagen gick i ett och nu kan vi säja CHECK för tisdagen.
Efter Guldklimps-upphämtning i skolan så var det dags för Irma att sova och för mamman att laga lunch. Så var det matning av ungar och matning av mamman och sedan fick vi spontanbesök av väninnan C som kom förbi för att låna en bröstpump till en nyförlöst arbetskamrat som fått problem med för häftig mjölk-till-rinning.
Vad har man inte vänner till?

Så kom Älsklingen hem och vi kunde beta av två punkter på to-do-listan:Den operatörslåsta mobiltelefonen blev upplåst för BARA 10 euro ;)
Och Kina-matvaru-affären fick ett besök för inhandling av viktiga saker som Thai-sweet-chili och cocos-mjölk.
Så nu kan jag säja CHECK på dem också.

Men nu så behöver den här bloggerskan gå och lägga sig och hoppas på en luganre natt i natt, UTAN en mardrömsdrömmande Lillskatt och UTAN att själv drömmamardrömmar om mobiltelefoner utom räckhåll.
En lugn natt tack!

Och i morgon ska det målas med mögelfärg i Guldklimpens rum så att vi kan flytta in alla leksaker som står överallt i huset och är i vägen för det mesta.
Vi fortsätter att beta av på listan.

/Y

Kommentarer
Postat av: Ann-Mari

Läste ifatt här lite...tiden har inte räckt till. Även om det blir mycket tvätt och det finns kläder överallt, tycker jag att det är härligt att du låter lilltösen leva ut all sin fantasi och klä på sig och klä ut sig. Det var det bästa mina tjejer tyckte när de var små, och vi hade dessutom en hel låda full med "utklädningskläder". Det är en fas, och de gör dem så glada :-)

Troligtvis kommer det en fas i våra liv, när barnen flyttat, när vi har all tid i världen att ha superstädigt och fundera över vilka prydnadssaker vi skall ställa fram denna vecka - och sakna tiden med barnen och röran!

Mota undan ångesten, du är en fin mamma :)

kram

Ann-Mari

Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Ja, det är frustrerande med tekniken ibland, det är sånt som bara ska funka :-)Ha en fin dag!Kram

Linda

2012-06-06 @ 09:33:08
URL: http://vardagspusslandet.blogg.se/
Postat av: Annika M Sriwanna

bra med thai produkter i hemmet :)

2012-06-06 @ 11:03:04
URL: http://sriwanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0