Skrivet den: 2012-06-10 Klockan: 23:12:14

Söndags-sammanfattning

Först!
En sak bara som jag vill be om hjälp med. Jag håller på att prova en ny version av bloggprogram just nu. Med lite nya funktioner hit och dit som jag inte vet hur de fungerar och med en väldigt osäker leverans av kommentarer.
Ser du något som inte fungerar, kommer din kommentar inte fram eller strular det att kommentera, skicka mig ett mail: [email protected], så att jag vet.
Tack!
 
 
Och så tillbaka till vårt oerhört spännande och glammiga liv här i Las Palmas ;)
 
Irma har varit lite klen här idag också, dock inga 40 grader eller spyor, det tackar vi för. Dock heller inga koppor på kroppen.
Jag fortsätter att hålla utkik.
Så länge har Irma varit till och från däckad i soffan. Och till och från har hon varit som en virvelvind och hoppat och skuttat som värsta Tigern i Nalle Phu.
 
 
Alexander har, under hela veckan, tjatat om att han velat ha våfflor. Och jag har lovat, under hela veckan, att jag skulle göra det till lördags-eftermiddags-fikat.
Sagt och gjort, det är bara att stå för vad man har lovat. Och jag fick ge mig ut och leta vispgrädde som på något mystiskt vis hade försvunnit från fredagens veckohandlingslista.
 
Fast då kom jag ju hem med skorna >>> förutom grädden så det var bara trevligt att jag kom ut på den svängen ;)
 
Fast när jag kom hem så hade ju Irma 40 graders feber och det blev allmän kallabalik där och väldigt stressigt när våfflorna skulle göras. Och inte alls så där mys-pysigt som jag tänkt mig att vår våffelstund skulle bli.
Och så ville inte Alexander ha mer än ETT hjärta när allt kom omkring så då blev ju hela idén med våfflor fel och så blev det ett raskt punkt slut på den.
 
 
Men smeten höll sig bra i kyskåpet under natten och så fick vi (mest jag då) en massa våfflor idag igen.
 
Annars så har helgen gått åt till att spackla och slipa Irmas blivande rum. Och jag har försökt att organisera upp alla Alexanders leksaker för att ställa tillbaka dem i hans färdigmålade rum.
Det är ingen hejd på hur hur mycket pusselbitar, klistermärken och allmänt löst tjaffs som finns.
Blev inte färdig, ska väl tilläggas.
 
Men nu sover Älsklingen i soffan och det är dags att stoppa oss i säng.
I morgon är det måndag.
 
/Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0