Skrivet den: 2012-06-01 Klockan: 12:26:33

Fredagsvägning på en måndagsfredag

1:a juni idag, det är ju inte klokt.
Nu är det sommar.
Det som precis var jul...

VÄGNING
+ 600 gram
Det är ju egentligen inte konstigt. Denna veckan har varit mer helg än vardag. Och de vardagar som varit har det varit aktiviteter inplanerat så jag inte kunnat gå mina rundor eller kommit ihåg att göra plankan.
Vad hade du förväntat dig Yohanna?

ÄNDÅ så blir jag förbannad och på dåligt humör. Denna dagen som ändå är en skitdag, för Älsklingens chef kommit på att de ska ha möta idag, FREDAG, mellan klockan 4 och 6. För de som jobbar på kontoret så är det väl kanon att få en skön avslutning på dagen och inte behöva att tänka på att arbeta mer efter lunch. Men för de stackare som varit i farten sedan klockan FEM i morse är det inte så kul att behöva åka till kontoret och uggla i väntan på möte. Medans familjen sitter hema och väntar på dem och fredagsmyset.
En fredag med känsla av måndag.

Och Guldklimpen börjar på sommartid i skolan idag, vilket betyder att de slutar en timme tidigare hela terminen ut nu. Vilket krashar Irmas sovstund här hemma så nu vet jag inte hur jag ska göra med den.

Gnäll gnäll, så här en fredag ;)

Ja det krävdes och dröjde ända tills jag kom till vår park på slutet av morgonrundan, och fick känna doften av blöt jord eftersom de vattnade och lukten av nyklipps gräs efter som de klippte ;), innan jag kom på bättre humör och fick lite fredagsfeeling.

UTVÄRDERING
Annars så har det faktiskt varit en bra vecka. Jag har faktiskt skött det som jag kunnat sköta utan problem. Men som jag sagt tidigare så är det ingen idé att ödsla energi på att hålla igen under sådana tillfällen som man vet kommer att vara extrema och bara ger en dåligt samvete och lidande.

Som när det är helg. Är det helg så är det helg. Ingen idé att hålla igen då.

Och blir man bortbjuden på fest, som gårdagens festligheter i skolan, så är det ju klart att man ska smaka på det som bjuds. Om man hinner vill säja ;)

Och är det tidiga morgonaktiviteter som tisdagens utflykt med skolan, så hinner man inte med både den och morgonrunda. Då får man ta igen det senare eller låta det vara.

Jag har gått någon form av runda varje dag i alla fall. På tisdagen så var det upp till skolan och lämna Guldklimpen, hem och lämna Irma till svärmor och så upp till skolan igen för utflykt.
Många vändor blev det ;)

Och på onsdagens helgdag så gick jag ut och gick precis som på en lördag.

Torsdagens runda blev en något kortare för det var uppträdande i skolan så jag hade lite ont om tid. Och så var jag ju iklädd min "Lilla-huset-på-prärien-utstyrsel" och kunde inte gå så fort. Men gick, gick jag.
Känner man sig inte tjock i vanliga kläder så känner man det sig definitivt i denna utstyrseln som innehåller minst 10 meter och 5 kilo tyg av tjockaste kvallitet ;)

Och maten har varit smalmat förutom picnic-maten och fest-maten, så det kan jag inte klaga på.
Men allt ihopaslaget så blev det + på kontot.
Ja, och så mensen, den får man inte glömma. Det finns inte en chans i h-vetet att jag går ner någonting om det är mensvecka.

Det var det.
Det var denna veckan.
Morgonrundor - Ja, om något varierande.
Mat - Ok men även lite extra.
Plankan - Sporadiskt.
Och 4,2 kilo kvar till målet.

Hur har det gått för er?

/Y

Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till tre små troll

Skönt att du fick lite fredags feeling i alla fall sen :)

2012-06-01 @ 13:07:33
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: AnneliH

Ojissess!!! Jag har totalt glömt av att väga mig! Får göra det i morr´n :) Men jag har promenerat varje dag.

Jag kör på som jag brukar men måste nog utvärdera mig lite. Åhhh...har ni sommar??? Här har det regnat sen i går...nu 8 grader...prognosen hotar med regn äääända till måndag kväll. Heja #svenskasommaren!!!

Hoppas ni får till det med lite fredagsmyyyys!

Kram!

2012-06-01 @ 14:17:58
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0