Skrivet den: 2012-07-04 Klockan: 14:25:44

Morgonbestyr

Detta är vad vi har pysslat med idag på morgonen.
Lite fina tattosar som kom i en leksaksväska som PAPPA föll för igår ;)
 
 
 
 
 
 
 
Jag har LÄNGE gått och funderat på att skaffa mig en tatuering, men tvekat, och velat och inte kommit till skott.
 
- Dels så har jag inte hittat någon som jag gillat. Den måste vara speciell, passa mig och inte innehas av "alla" andra.
 
- Dels så är det så jäkla dyrt att göra dem och det finns liksom inga sådana "överblivna" pengar som kan användas till sånt lull lull.
 
- Dels så har jag tvekat att skaffa mig något som "alla" andra har. En tatuering, det har ju var och en idag och är inte alls något speciellt. Man vill ju gärna vara lite originell ;) på något sätt i alla fall ;)
 
- Dels så har jag tvekat att sätta på mig någonting som kommer att vara för alltid. Något jag kommer att få leva med i resten av mitt liv. Tänk om jag skulle ångra mig? Jag som har problem att välja vad jag ska äta när jag är på restaurang och ALLTID ångrar mig så fort som jag sagt vad jag ska ha till kyparen.
 
- Dels för att det fortfarande anses som lite "fult" att ha en. Här i alla fall. På anställningsinterjuver så kan man få frågan om man har en och i många fall så finns det regler om att man inte får ha en om man ska jobba där, i alla fall inte en som syns.
 
FAST jag är ju ganska så gammal nu, har inte så långt kvar att leva, och verkar heller inte få nått jobb. Man kanske skulle...
Och så har jag sett en, som är jag.
Kanske som julklapp ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Spanienfrugan

Coolingar ;)
Men va? Haha, frågar de verkligen sånt på arbetsintervjuer. Märkligt. Tänk om man fått den frågan i Sverige liksom. Då hade de väl blivit stämda i någon diskrimineringsnämde eller nåt...
Och du, så gammal är du väl inte Yohanna. Fast vill du ha en tatoo så skaffa en :) Förresten vad jobbade du med innan? Alltså i Sverige och där du bor nu?
KRam

Svar: Ja det är helt otroligt hur det går till är. Tack för den att jag inte är för gammal ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-04 @ 15:28:22
URL: http://spanienfrugan.blogg.se
Postat av: Åsa

Hahha, du e så rolig :D Klart du kan skaffa dig en tatuering..Du kan alltid ta bort den om du ångrar dig :)
När du finner vad du tycker om, då blir nog valet lätt :) om du ska ha en eller inte dvs.

Du bli aldrig för gammal..
Jag skulle sätta den på ett ställe där jag "kan" dölja den om jag vill och behöver.

Jag har ett kinesiskt tecken på min arm som jag gjorde för typ 15 år sen. Den känns inte alltid jättefräsig när man har finklänning på sig :)

Kramar Åsa

Svar: Hmmm det är just det, stället jag har sett är inte SÅ lätt att dölja ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-04 @ 16:56:55
URL: http://sommerseth1.wordpress.com
Postat av: Freja

Klart du ska tatuera dig! Den blir ju unik på dig! Jag har hittills tatuerat mig vid viktiga steg i min utveckling. "kvinna", "maka", "mor" och det är dags för "tant". När jag väl gjort min "tant"tatuering vet jag minst tre till jag vill göra, men först måste jag komma över att det gör så ONT, så jag vågar igen... Jag har alltid haft med mig motivet själv, aldrig valt en bild hos tatueraren. Det har varit bilder som betytt något för mig, som har ett symbolvärde som andra inte alltid behöver veta.... Mina syns, men är ganska diskreta, axel, ankel och mellan tuttarna (ja, den sista syns förstås bara om jag är väldigt urringad...) och jag har ALDRIG ångrat någon av dem, inte ens när jag varit på bal och de har synts...

2012-07-04 @ 19:05:18
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Missa inte tävlingarna jag har igång i bloggen :) Du kan vinna valfritt par solglasögon, en barnmatsservis och stående bokstäver "LYCKA" att inreda ditt hem med :) Kika in under "Tävlingar" till vänster i min meny så hittar du rätt.

Ha en fortsatt trevlig dag!

2012-07-04 @ 20:28:22
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: AnneliH

Ja, det har ju blivit lite mer på modet nu med tatueringar. Tycker att det är jättefint på andra och jag skulle själv vilja ha en.
Jag har flera väninnor som har tatuerat sig när de fyllt 50. Hittar man en som är "det" är det väl bara att slå till, om man vill och kan utstå smärtan :) För det måste ju göra ont var än man än väljer att ha den? Den smärtan har jag valt bort..ha..ha..Jag som är så stickrädd :)

(En bild på en ko har kommit upp flera gånger när jag ska kommentera hos dig... :) Det står; Något gick snett.Vår ko har tagit sig in i serverrummet igen, prova igen omen stund så bör kon vara ute i sin hage igen... :))


Svar: Ja den där kon har stött på en massa här och där på olika bloggar. Jag tror det är blogg.se som strular med sina justeringar. Hoppas att det löser sig SNART:
Yohanna i Las Palmas

2012-07-04 @ 22:38:18
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ha, frågar de verkligen det? Där ser man, olika iinnebörd och betydelse i olika kulturer. :-) Tänk vad bra man har det ändå. Jag förstår det där med ekonomin, det är ju skitdyrt. Man vill hellre lägga pengarna på "nyttiga" saker.

Svar: Ja de är verkligen JÄTTE-dyra, för en pytteliten. Ack ja, alla dessa nyttiga saker ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-05 @ 10:40:10
URL: http://madelein.se/
Postat av: Diana

Fina Yohanna!!!!
Du är en sådan härlig tjej:)
Klart att du ska skaffa en tatoo..själv har jag 4 st, som jag absolut inte ångrar......än iaf. Haha!
Ha en ubderbar dag på starnden idag, och tänk inte på mig " Kontorsråttan" :)

Svar: Härlig tjej, jo jag tackar jag ;) Ska fundera vidare på detta, kanske..... ;) Snart blir det bad för dig också, hoppas jag.
Yohanna i Las Palmas

2012-07-05 @ 11:44:11
Postat av: Preciosa

Buenos días!
Nej gör ingen tatuering!!Ser så himla billigt ut om du ursäktar. Gammalmodig? OK, men det förstör en fin kropp.
Ciao P ♥

Svar: Ja jag vet ju som sagt inte. Har hållit på och velat hit och dit i massa år nu. Och jag är inte säker ÄN. Jag är inte snabb jag ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-08 @ 09:45:49
URL: http://www.spanienblogg.se/preciosa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0