Skrivet den: 2012-07-24 Klockan: 12:19:55

Loppmarknad vid Faro II

God Morgon Lördag nr.7!
 
I lördags var vi pâ loppmarknad i Maspalomas. Vid/bakom shoppingcentrumet Faro II som ligger vid Tivolit. Sist vi var där var när Alexander var liten, kanske för tre âr sedan och dâ var marknaden ganska sâ liten, kanske en fjärdedel av parkeringen.
 
Vi kom ganska sâ sent, runt 12, och var beredda pâ att ta en sväng där pâ en timme. Marknaden börjar ju tidigt pâ morgonen och slutar klockan 1. Men när vi kom dit och sâg hur den hade vuxit, ja dâ insâg vi snabbt att detta skulle inte bli nân 1-times-runda.
 
 
 
 
Hela parkeringen var full med stând, och det fanns även stând utmed gatorna som sträkte sig ut frân den. Här skulle det behövas flera timmar för att botanisera igenom allt.
 
Men solen strâlade frân en stekhet himmel och det var INTE läge att strosa lugnt omkring i sakta mak. Det blev en snabb sväng runt allt medans ungarna satt i vagnen och tjatade om glass och vi alla svettades som galningar och alla letade skuggor för att stanna och kika pâ sakerna.
 
 
 
Till slut orkade vi inte mer och gick och ât glass.
Det gick inte att göra nâgot annat.
 
 
 
 
 
Sâ vi kom inte hem med sâ mycket fynd och det kanske är tur det. För huset här börjar svämmas över av loppisfynd och det hela kanske har gâtt till överdrift när man själv mâste ställa sig pâ loppis och sälja av sina saker för att fâ plats med sina loppisfynd ;)
 
Men det är ju sâ billigt, nästan allt en euro.
OM man prutar ;)
 
Marknaden vi shoppingcentrumet Faro II alltsâ. Den är pâ söndagar frân tidig morgon till runt 1-tiden. Kom tidigt för det blir snorhett mitt pâ dagen.
Själva shoppingcentrumet är dött med bara en uttagsautomat. Sâ kom med pengar pâ fickan, helst mynt.
 
Vi ska nog âka tillbaka nästa söndag. Men dâ àker vi tidigt och tar med oss frukost och äter som picnic. Sâ fâr vi se om vi kommer hem med lite mer fynd.
 
Nu ska vi gâ till stranden och jag mâste borsta tänder och smörja in ungar.
Vi höres.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hahha, va skön du är :)
Sälj vettja, allt för 2 € ;-))
Kramar!

Svar: Ja det funderas onekligen en massa pa det just nu. Om man inte skulle ta och stalla sig pa nan marknad ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-24 @ 19:25:40
URL: http://sommerseth1.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0