Skrivet den: 2012-07-30 Klockan: 00:24:45

Ännu en solig dag pâ loppis

Nu ska jag göra nâgot som jag aldrig brukar göra, blogga medans ungarna äter middag. Dâ brukar jag i stället öva mig i mindfullnes och försöka vara i ögonblicket. Nâgot som inte brukar vara sâ svârt med makaronerna vinande om öronen ;)
 
Anledningen till att jag gör det är att det blev väldigt sent pâ gârdagens grillafton, bâde för ungarna och föräldrarna. Och efter dagens solsting pâ denna veckans loppmarknad sâ är vi alla ganska sâ slaka och jag befarar att JAG kommer att slockna som en sten när jag nattar ungarna.
 
Sâ om det ska bli nâgot blogginlägg idag sâ mâste det ske nu, när dagen har lugnat ner sig lite och innan den högoddsade däckningen i sänghalmen kommer att ske.
 
 
Alltsâ dagens plan var ju att gâ upp direkt när ungarna vaknat, göra picnic-frukost och dra iväg till loppmarknaden i Maspalomas ännu en gâng. Fast denna gângen INNAN värmen kommit igâng ordentligt.
 
Ja, fast sâ gick det ju som det gick med gârdagens grillning och ungarna sov ju längre än vanligt dels pâ grund av det. Men ocksâ pâ grund av den oskrivna regeln om att sova länge varje gâng som det verkligen ska gâs upp tidigt.
Den slâr aldrig fel ;)
 
Sâ vi kom inte fram till marknaden innan värmen, men det fick gâ ändâ och vi fick ju en mysig picnic frukost i skuggan av en palm med fyra gröna papegojor som underhöll oss under tiden.
 
 
 
 
 
 
Det blev inga höjdarfynd idag och det känns lite som en besvikelse. Jag förstâr inte varför jag känner sâ när jag har gjort sâ otroligt mycket andra fynd.
Men med fynd-tarmen som lockar och drar, och har man väl fâtt smaka pâ äpplet, sâ är det svârt att bli utan ;)
 
Dagens köp blev tvâ tröjor till Alexander a`1 euro. En hög med bilar + en buss till Alexander 3 euro. En dockvagn till Irma 3 euro. Och en fotoram till mig för en euro.
Bästa fyndet för idag blev väl kanske när vi hittade ett litet snabbköp i shoppingcentret och kunde köpa oss en hel pâse med dricka och glass utan att bli ruinerade. Och kunde slippa att gâ pâ cafe och behöva betala överpriser som vi gjorde förra gângen.
Alla fynd är fynd ;)
 
 
Det var denna dagen det.
Här rullar det pâ.
Snart dags att âka hem och pâ nâgot sätt sâ känns det inte helt otänkbart längre. Speciellt inte som jag har bränt upp mig pâ bâde rumpan och smalbenen och det känns som att jag tvättar minst 100 badkläder varje dag ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Vad härligt ni har det! Måste nog hinta till sambon om en canaria resa .. för efter denna sommar vill man bara ha sol, sol, sol!!
Kram

Svar: Ja jag har hört om ert trâkiga sommarväder. Fast sommaren är ju inte slut ÄN. Det kan komma en härlig augusti, hâller tummarna ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-30 @ 10:52:27
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: AnneliH

Kul att du hittade lite.

Där har jag också sett att det finns papegojor :) Var det helt dött inne på Faro2 eller fanns det några mer affärer än supermarket? Har läst någonstans att de ska bygga om, stämmer det tror du? (Vi var ju inte där i våras fast vi såg byggnaden från där vi bodde)
Ha det fortsatt bra! Kram

Svar: Det var bara en restaurang öppen INNE i shoppingcentrumet. Men det kan ha varit att det var söndag. Ett par fler öppna utât sett. Om nâgon ombyggnad har jag inte hört men det är mycket möjligt. De kan ju inte bara lâta stället förfalla....eller ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-07-30 @ 12:52:53
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0