Skrivet den: 2012-01-06 Klockan: 00:00:00

Sammanställning av Real Life - Nytt år

Jag håller som bäst på att ta tag i ett av mina nyårsmål, beach 2012. Eller rättare sagt jag håller på att bana väg för att nå målet. Jag håller nämligen på att äta upp all choklad i huset. Man kan ju inte ha några godsaker liggandes och skräpa när det är dags för helsanering på måndag.
Så stark karraktär har jag INTE.
Nej allt ska BORT!
Och inte har jag mage att slänga´t ;)



Här kommer fler mål och drömmar från de som skickat in till veckans funderingar. Enkätsammanställning kommer senare. Man kan fortfarande skicka in åsikter om man inte gjort det. >>>

Men nu nyårslöften...

- AnneliH har precis som jag lagt av med att ge nyårslöften. Hon på grund av att hon ställde dem så höga att det sprack vareviga gång. Men som jag säjer: Om man inte siktar mot stjärnorna, så kan man heller inte nå trädtopparna.
Fast hon kör mer på banan nu att "Det är bäst att bara låta året komma och göra det bästa av det helt enkelt." Och det är en ganska så sund inställning också tycker jag.

- Ansibecki har satt upp ett mycket fint mål detta år, nämligen att försöka få andra att tänka lite mer på andra. Ett steg för detta är att skaffa fadderbarn till familjen. Då blir det naturligare att tala med barnen om att det finns de i världen som inte har det så bra som vi.
Ett jättefint mål tycker jag och önskar jättelycka till med detta beundransvärda.

- Freja ger heller inga nyårslöften som hon kan misslyckas med. Däremot sätter hon upp mål och har några önskningar. En av önskningarna är att vinna de där miljonerna. DEN önskan skriver jag på också, nu på stört. Ska vi ta och klara av detta Freja, du och jag?

- Jenny skriver att detta var första året som hon GLÖMDE att ge sig själv något nyårslöfte och det känns skumt tycker hon. Med det så antar jag, och det låter som, att hon normaltsett brukar göra det ;)
Man kan kanske ge dem retroaktivt under året ;)

- Gunsan har en härlig inställning till det nya 2012. Det kommer att bli ett härligt och spännande år känner hon och raddar upp en massa saker, mål och förhoppningar.
Om bara hälften slår in så kommer det att bli kanon.

Så där ja. Det var förhoppningarna inför det nya 2012. Detta får vi ta och sova på, eller äta frukost på, beroende på när ni läser detta ;)
Tack så jättemycket för att ni ställde upp. Och till nästa vecka så ska jag göra sammanställning av enkäten och bestämma om det kommer att bli några förändringar i upplägget.
Håll utkik.

/Y

Kommentarer
Postat av: Ninja

Jag hoppas på ett bättre år än 2011.....för mig var det ett rätt tufft år, men jag tog tag i alla energitjuvar och gjorde mig av med dem en efter en så i år hoppas jag att få skörda frukten av det arbetet :)

2012-01-06 @ 09:49:12
URL: http://nordtellus.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag aterkommer nasta vecka, ar dunderforkyld sa blir varken hackat eller malet har. Men kul lasning av dem andra, som vanligt. :)



Hoppas ni far en underbar dag, ni som far fira jul igen!!!!! NJUT!



Jenny

2012-01-06 @ 10:16:12
URL: http://iwales.blogg.se/
Postat av: Anna

Blev inget inlägg från mig denna gång. Har gått och grubblat på vad jag ska sätta för mål men liksom inte kommit någon vart i grubblandet. Får väl ta året som det kommer istället och hoppas på att det blir himla bra i alla fall!



Kul att du fortsätter med Real Life i alla fall, det gillar jag och ska som sagt försöka hänga på!

2012-01-06 @ 19:30:30
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Freja

Spännande att läsa hur olika vi ser på löften, mål och önskningar! Och det är klart att det här är året som miljonvinsten kommer!

2012-01-06 @ 21:26:45
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Barnens Hjältar

Vad trevligt, Jag gillar särskilt ansibecki men det är nog för att det är en av mina favvobloggar :P

Vi har förresten ett fadderbarn och det är bara att rekommendera!

2012-01-07 @ 20:19:50
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Jessica

haha detta var ju rolig, =) Min nyårslöfte var faktisgt: Spendera mer tid med mina katter!

ja det var så, eftersom jag vet att säger jag nått av de vanliga så fungerar det inte, och jag misslyckas.

Men jag har klarat att spendera lite mer tid med mina katter =).

Och jag har börjat träna som jag har tänkt på och äter bättre som jag har tänkt på, men inte varit ett löfte =).

kram

2012-01-10 @ 14:50:16
URL: http://www.trollfamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0