Skrivet den: 2012-01-04 Klockan: 12:17:02

Önskelista och förklaring

Hemma hos oss idag kan man lugnt säja att vi har julstuga. Alexander håller på att knåpa med sin....tredje, tror jag, önskelista till De Tre Vise Männen, som vi ska lämna direkt, live så att säja, i morgon kväll på paraden.
Han är så söt.
Kommer och beordrar att DETTA VILL JAG HA, och visar leksakskatalogen, hans nya bibel. Och så får jag peka på ordet som han ska skriva på listan.

Söt men GANSKA så påfrestande efter ett tag, detta och detta och detta och detta mamma och detta...Irma har fullt sjå med att köra inte bara EN utan TVÅ dockvagnar samtidigt. Varför nöja sig med det lilla när man kan få full pott?

Och jag beundrar mitt nya fina glasfat som jag fyndade igår till specialpriset 50 kronor. Perfekt för att servera årets sista praliner på. Vad jag ska ha det sedan till, det får tiden utvisa. Grönsaker kanske...En liten förklaring ang. REAL LIFen kanske är på plats eftersom det inte kommit in ett endaste bidrag. Kanske har jag varit lite luddig här i min uppdragsbeskrivning ;)

Veckans uppdrag gäller alltså Real Life - Nytt år.
Fota berätta och länka till inlägget här >>> om:
Hur har ni det med nyårslöftena?
Ger ni?
Lyckas ni?
Glömmer bort dem?
Vad har du för mål 2012?
Stora eller små.
Vad önskar du ska hända, vad vet du ska hända, vad ska du se till händer?

Ett önskemål och tips var att förlänga tiden att skicka in bidrag på, så för att tillgodose den önskan samt för att kompensera för min luddiga uppdragsbeskrivning så kör vi nu till torsdagskvällen, i morgon.

Ha en trevlig onsdag!
/Y

PS Enkätsvaren, som jag tackar så mycket för, skriver ni direkt i komentarerna precis som ni gjort hittills. DS

Kommentarer
Postat av: Tommy

Sv: Hej och Välkommen, kul att du hittade till mig.Tusen tack!

Ja visst kan parfymer väcka minnen och känslor!

Har uppdaterat inlägget och skrivit vad det är för parfymer!:)

2012-01-04 @ 12:35:03
URL: http://tommytott.blogg.se/
Postat av: A-Amanda

Hej Hej.

Jag tänkte ha en liten trevlig stund här mellan våra bloggar. Vad sägs om att kommentera varandras tills fingrarna värker?Det finns alltid plats för en till besökare.Kramar <3

2012-01-04 @ 12:50:54
URL: http://vimmelhimmel.blogg.se/
Postat av: Att vara någons fru

Ha ha dessa underbara ungar

2012-01-04 @ 15:20:49
URL: http://www.attvaranagonsfru.se
Postat av: gunsan

Goa ungar o vilken fin skål, passar ju perfekt till lite sallader eller snacks;)Härligt med en kille som skriv er sin egen önskelista, vårt 8-årige barnb arn skrev handlingslistan idag, helt perfekt;))Jag har underlaget till Real Life, lägger in det ikväll, hinner inte nu!!! Marsch iväg till spisen;))kramizzzz

2012-01-04 @ 15:28:09
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Aspiga Celine Naminah

Ser ut att vara ett tacofat. =)

2012-01-04 @ 15:47:03
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hej.. jag ska försöka fixa till något till veckans real life..... och så vill jag även svara på den enkät.. Men just nu är jag uppe i packning.. så om jag hinner i kväll så gör jag det :-)Men nu.. jag har en fråga.. på fredag då det är helgdag, hur ser det ut med mataffärerna, är alla stängda, eller har de kortare öppentider? Är säker på att i själva turistområdena så finns det ngt öppet men nu tänker jag mer i San Fernando och på vägen till hotellet fr flygplatsen...

2012-01-04 @ 16:06:15
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Miss U

Hej hej! Vilka härliga barn du har. Jag har inga själva men de som har säger att man ska ta vara på dessa stunder för de växer upp så snabbt. Jag tror jag kommer fixa så jag kan se filmen imorgon redan. Fick möjligheten att hyra på CDON gratis. : ) Risken finns att den är mycket märklig men jag får se. Jag har inte hört så mycket om den alls. Jag kör med KÖpstopp och komma i Toppform. Men det senare tvekar jag på.

2012-01-04 @ 16:37:38
URL: http://www.nogg.se/missu
Postat av: AnneliH

Vad söt han är!! Får lite flashback när alla leksakskataloger kom till julen...och det var kryss både här o där :))

Mycket användbart fat till ett bra pris, där är det väl bara fantasin som sätter gränsen.

2012-01-04 @ 16:39:58
URL: http://shaggkvist.se/wordpress/
Postat av: Freja

Beyblades, det brukade mina ungar oxå önska sig! Bra att du förlängde tiden, då kanske jag kan få till ett sånt bidrag i morgon!

2012-01-04 @ 22:14:00
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Ninja

Tapas på fatet kanske?

Svar: Rik och berömd? Möjligen och....

2012-01-04 @ 23:13:51
URL: http://nordtellus.blogspot.com
Postat av: Ansibecki

Hej. ag orkar verkligen inte skriva något denna veckan. Fixade med ett tidsinställt inlägg tills idag. Men för allt i världen, ta inte bort real life!!! Jag vill gärna vara med i fortsättningen :)Lite skrev jag faktiskt om mina intentioner inför det här året i detta inlägget:

http://ansibecki.blogspot.com/2011/12/gott-nytt-ar.html...men jag vet inte riktigt om det platsar i real life. Orkar du läsa kan du kanske avgöra det. Som sagt så är jag ju också en ordbajsare ;)

2012-01-05 @ 20:35:34
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0