Skrivet den: 2012-02-29 Klockan: 12:34:08

Smittsamma streptokocker

Vilken natt!
Ja det är ömsom vin ömsom vatten här hemma hos oss.
Ena natten sover ungarNA till sent på morgonkvisten. Och nästa så vägrar ungEN (Irma) att sova över huvud taget och man tror att nu är det hon som fått ont i halsen. Men idag på morgonen är hon helt som vanligt igen och river ut ALLT på ALLA ställen.

Istället var det jag som började få en killande känsla i halsen under kvällen igår, och jag försökte att inbilla mig att det bara var ett frö från brödet som fastnat i halsen och killade. Men jag fick under nattens lopp, när halsen svullnade igen och blev så där typiskt streptokock-stel, finna mig i att de hemska basiluskerna nog hade hoppat över till mig och att jag nu är SJUK igen :(.

Nu har morgonen och förmiddagen gått och jag är fortfarande i morgonrock. Och vet ni, jag struntar nog i det just nu. Jag har stoppat Irma i säng efter att hon tänjt tålamodet till bristningsgränsen idag. Ett tålamod som visserligen var ganska så nära bristningsgränsen redan när jag gick upp.
Men men hennes pillerfingrar kan tänja ganska så fort.

Dock har jag inga stora förhoppningar att lilla damen ska somna fort idag och låta mig ligga på soffan och vänta på penicillinets kurerande effekt. Jag har snott ett par kurer av Alexander eftersom jag är ganska så 100 på vad det är som jag har i halsen.
Grannen har bestämt sig för att byta golv idag och bankar så det står härliga till och det låter nästan som om de vore i vår lägenhet och böt golv.

Vi får se hur det går med soveriet. Ibland kan bebisar överaska och somna på de mest konstiga ställen med fruktansvärt oväsen. Medans de i sängkammaren med mörket och absolut tystnad, vaknar av bara av att man bara tänker att man ska gå och lägga sig.

Jag återkommer!

/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Stackars Er! Hoppas att den dunderkuren kan hjälpa.

KryaKram!

2012-02-29 @ 13:01:39
URL: http://shaggkvist.se/anneli
Postat av: AnnaPanna

Så typiskt! Se till och krya på dig nu....Kanske Irma märker av att du är lite vissen. Då kanske hon lugnar ner sig lite... *hoppas kan man ju göra ;DStor Kram

2012-02-29 @ 13:43:27
URL: http://annapannis.blogg.se/
Postat av: Petra

Låter jobbigt.

hoppas du mår bättre snartfin blogg

2012-02-29 @ 14:32:32
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Marie-Louise

Krya på er. Hoppas du fick vila lite... Kram

2012-02-29 @ 16:29:04
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Caroline

Du får krya på dig. Barnbaciller är inte att leka med. Jag var ju däckad förra veckan...Ha en fin kväll!

2012-02-29 @ 17:17:35
URL: http://barbaskon.blogspot.com
Postat av: gunsan

Men gumman vilken himla otur du har o rackarns granne som måste banka precis idag!!Hoppas hoppas att det blev lite lugn o kanske lite sömn för dig i dag o framför allt att det blir det i natt;)Krya på dig nu;)kramizzzzz

2012-02-29 @ 23:33:58
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Hanna

Usch! Hoppas du mår bättre redan idag! kram

2012-03-01 @ 07:10:38
URL: http://mamzter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0