Skrivet den: 2012-02-25 Klockan: 12:13:39

J-la, %&!¤, skit, ?&%¤# Lördag

Jag skulle inte ha skrivit det där igår.
Att vi var bra på lördagsmys >>>.
Skriv/Säg ALDRIG att du är bra på någonting, det går åt skogen.

Man kan väl säja att det var tur att jag inte skrev detta inlägg tidigare på morgonen då jag var på värsta stridshumöret. Nu är jag visserligen inte på solskenshumör ÄN, men jag är i alla fall inte beredd att strypa någon.

Jag var ute på min runda för att försöka att komma på bra humör, men det gick åt skogen. En olycka kommer sällan ensam. Och sällan, om ens någon gång så har jag blängt så argt på ALLA människor som kom i min väg. Och aldrig har jag väl mummlat förbannelser till höger och vänster om allt som jag kom på.

Så vardan detta stridshumör?
Jo det vanliga.
Det som väl alla småbarns-föräldrar råkar ut för.
Lördags-morgon-pigga ungar.

Guldklimpen vaknade 6:15 och kunde inte gå på toa själv för han var mörkrädd.
Så ville han inte sova i sin säng utan i min. Men jag vet ju vad som händer, att han bara ligger och snurrar runt och gör konstiga ljud så att Irma ska vakna. Men för att han inte skulle börja tjuta som en siren mitt i natten så fick han krypa ner hos oss och det gick ju som förutspått.
Hela familjen klarvaken klockan 7 en lördagsmorgon. Det är ju så man går åt.

Det är inte det att han är mörkrädd, eller att han inte kan somna om en lördagsmorgon som gör mig irriterad upp över öronen. Det är det att en vanlig vardag så är det jobbigt att få upp honom kl. 7:15. Men en lördagsmorgon är han pigg som en mört en hel timme innan. Och han ska ligga i våra sängar och störa alla andra så att de inte får sova.
Jag blir SKIT-IRRITERAD :(

Så det var bara att ge sig ut på morgonrundan för att komma på bättre humör, men då hade musikmackapären, som är den enda som skulle kunna ha skingrat mina svarta tankar, bestämt sig för att Alexanders behandling av den här-om-dagen var droppen som fick den att gå i pension.
Och det var MIN droppe som fick lördagsmorgonen att gå åt fanders.

Så jag blängde åt höger och vänster och bestämde att alla hundar som rastas ute på gatan borde skjutas så att alla bilar blive fria från hundkiss och trottoarerna fria från bajs.

Att alla barn som inte låter sina föräldrar sova på morgonen kunde få lämnas tillbaka till sjukhuset där de kom ifrån, eller bytas mot annat barn med mat- och sov-klocka.

Att alla uteliggare som rotar i sopporna och skär sönder alla soppåsar och slänger skräpet ute på gatan borde låsas in på något säkert ställe.

Att alla pensionärer som är ute och trängs utanför mataffären för att vara först in genom dörrarna när de öppnar, borde få extra starka sömntabletter så de höll sig i sängarna hela dagarna.

Och skitsura småbarnsmammor som inte fått sova på morgonen och som är allmänt missnöjda med livet och småkrisar lite om det mesta, borde skickas på lyxspa för att bli snälla igen så de inte sitter på sina bloggar och skriver otäcka inlägg där de öser galla över allt och ingenting som inte har gjort dem något illa.

Tur att det är lördag ;)

/Y

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Hoppas din dag vänder och blir solig och varm.

Fast jag hade inte kunnat skriva det bättre själv nu när jag tänker tillbaka på min "små-barns-mamme-tid" :)

Vissa dagar är bara helt åt h-te...och det är ju inte roligt när det händer på en lördag morgon då alla vill vara lite utvilade och sköna :)Jag undrade själv över det där med "pigga" barn en lördag morgon men kom aldrig på svaret.Kram!

2012-02-25 @ 12:48:41
URL: http://shaggkvist.se/anneli
Postat av: Jenny

Ojojoj... vilken start!

Jag kan bara säga att : "Det blir bättre!" Helt klart en fördel med tonåringar: Man får ligga länge och dra sig på lördagsmorgnarna... (men de har ju också sina "roliga" stunder...förstås!)

kramkram

2012-02-25 @ 12:52:41
URL: http://jennysviktigaliv.blogspot.com
Postat av: Anna

Hmm, låter inget vidare! Men jag hoppas det vänder så att ni får en mysig lördag i alla fall! Ni kanske alla ska testa att sova middag (i alla fall bara ligga o vila i 20 min) och göra en omstart på dagen?!Energikram till dig tjejen!

2012-02-25 @ 12:57:00
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: ♥ Carina ♥

Haha, ursäkta men jag kan inte låta bli att skratta. Du skriver så roligt :)Sedan tänker jag att det kanske är att föredra även om jag tycker att mina tonårsbarn som sover bort nästan hela förmiddagen borde kliva upp lite tidigare :)

Kram kram

2012-02-25 @ 14:04:56
URL: http://cinacarina.blogspot.com
Postat av: Tina

Puss på dig gumman! Hoppas det känns bättre nu! KRAM!

2012-02-25 @ 14:36:37
URL: http://familjenrosmer.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Hej!

Hoppas du mår bättre. Hittade dig inne hos Emma (Att vara någons fru)! Nästa måndag den 5 mars åker jag och min dotter (som väntar barn i början på juli) till Gran Canaria (Meloneras).

Vad har ni för väder nu? Hoppas att man kan få lite sol på sig :)Hälsningar ifrån södra Skåne

2012-02-25 @ 14:53:57
URL: http://snobbendennis.wordpress.com/
Postat av: vuxenmamman

Men usch....fy FN för sådana dagar. Jag hade en sån skitdag i går. Så trist och man liksom avskyr sig själv för att man inte kan skärpa till sig. Men det går bara inte....Det går över imorgon. Promise.KRAM

2012-02-25 @ 15:38:53
URL: http://vuxenmamman.wordpress.com
Postat av: Krönikören

Underbart inlägg - det sprutar etter genom bildskärmen! Det är något konstigt med barn och icke-sovmorgnar. Mina är 7 och 9 och de är fortfarande så: de måste väckas på skoldagarna och är då zombielika, men på helgerna skuttar de upp vid 7-snåret, pigga och alerta.Ha en bättre lördagskväll!

2012-02-25 @ 17:39:21
URL: http://www.metrobloggen.se/antligenmandag
Postat av: Freja

Hahaha, vilken fantastisk ilskeexplosion! Bra att du inte håller det inom dig, ut med det bara! Känns det bättre nu?

2012-02-25 @ 17:54:54
URL: http://blogg.amelia.se/reddevil/
Postat av: Annelie

Usch vilken start du fick på dagen....det är verkligen inte kul att ha sådana dagar, då vill man bara dra ett lakan över sig och inte kliva upp ur sängen förrän nästa dag, eller bara dra iväg och inte komma hem på någon dag... Jag har sådana dagar ibland och då har jag bara lust att dra iväg på ett plan ned till gran canaria och ligga på stranden med en bok och inte behöva bry mig om någon annan än mig själv.... :-) Jag hoppas och håller tummarna att du får en bättre söndagsmorgon KRAM

2012-02-25 @ 20:54:20
URL: http://anneliestankar.wordpress.com
Postat av: Elisabeth

Jag kan förstå din irritation, eftersom du har helt andra förväntningar. Lugn, den tiden kommer :)

Kanske hade det nåt att göra med att du stoppade barnen alldeles för tidigt i säng i går, som du skrev?

En av mina väninna hade en son som under alla år vaknade vid fyra på mornarna, så de gick i skift pga det. Min äldsta smet ut tidigt på helgerna när jag sov och hälsade på hos grannarna. Inte så populärt i området ;)Hoppas det blir en bättre dag i morgon!

2012-02-25 @ 21:22:19
URL: http://www.hyrestanten.blogspot.com/
Postat av: gunsan

Får man inte sova så blir man ju smått galen till slut, o det var väl en bra idé att gå ut o "skälla" på allt o alla;)Men visst är det märkligt att små barn vaknar tidigt på helger o är sega på vardagar, undra om det är nåt inbyggt hos dom.....Jaja, om det kan vara nån tröst.......8-åringen som sover hos oss i natt vaknade vid 6-tiden på helgerna förrut, ja förresten varje dag, men nu sover det lilla livet gladeligen fram tills halv 9 eller längre om ingen väcker honom;))Hoppas nu att du får sova lite lite längre imorgon;)Kramizzzzzz

2012-02-25 @ 22:44:46
URL: http://nybogunsan.blogspot.com
Postat av: Marie-Louise

Vissa dagar vill man bara vända sig om i sängen, dra täcket över huvudet och somna om :(

Jag hoppas din lördag blev bättre mot hur den startade. Kram vännen

2012-02-26 @ 00:15:28
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Fru froby

Hahaha, så har vi det alla ibland, och det brukar i mitt fall resultera i samma humör. Blääää!

Sedan går det över, oftast med hjälp av ett spygallapåalla-inlägg eller så. Så jag antar att er lördagskväll blev desto roligare? kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0