Skrivet den: 2012-02-18 Klockan: 12:00:23

Awarder igen


För ett tag sedan, ja för SÅ länge sedan att det känns väldigt pinsamt för mig att ta upp detta nu, så fick jag ett par fina awarder från fina personer.
Jag vill visa upp dem och visa att det betyder mycket för mig att få dem, även om de hamnat lite mellan stolarna och jag inte tackat ordentligt.

Först så kom det en från spralliga Anna >>>.
Hon har alltid en massa tok för sig så man bli alltid på sånt bra humör när man kommer in till henne. Dessutom så brukar hon ge en massa fina komplimanger i sina kommentarer. Sånt ÄLSKAR jag ;)

Så fick jag en tilll från söta Annelie >>>.
Annelie skriver alltid så fint om sina barn och har så förnuftiga tankar så man bli alldeles förundrad. Och så har hon lyckats att träna till sig på en utmaning och jag är så imponerad så jag kan dö.

Och nu så ska jag bekänna det mest pinsamma. Jag såg en award till inne hos någon och den var till mig. Egocentrerad Stressad som jag var, så lade jag inte på minnet vart det var att jag sett den. Och personen/givaren skickade heller inte något meddelande till mig så jag kunde påminna mig själv. Men jag vill passa på och tacka för den också och säja att jag blev jätteglad.

Vilka jag har skickat vidare till kan man se i detta inlägg >>> som jag skrev för ett tag sedan. Idelidel käcka bloggar att kika in på.

Nu ska jag baka semlor här på förmiddagskvisten.
Sen så blir det karnevaltåg här på eftermiddagen.

Tjohej!
/Y

Kommentarer
Postat av: AnnaPanna

Gulle du!! Du är ju för rar!! Du ska inte känna dig tvungen att tacka!! Ibland kan man faktiskt ta emot ngt utan att ge tillbaka. För att man liksom förtjänar det!! DU tex! Du är helt klockren och tokig som få. And I LOVE IT!! Fattar inte HUR du får ihop allt!!?? Men du gört!! Magic Woman!! KRAMIS <3

2012-02-20 @ 11:49:11
URL: http://annapannis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0