Skrivet den: 2012-12-02 Klockan: 01:39:00

Här packas det

...eller just själva packningen har vi inte kommit fram till. Mest framläggande av saker på vardagsrumsbordet. Vart annars? ;)
 
I morgon (söndag) natt går flyget till Sverige och nu har ni väl inte andats för mycket så att snön smält va ;)
 
 
 
 
Och som ni förstår så har jag lite svårt att koncentrera mig på andra saker än att räkna trosor, slå in smuggelspriten i bubbelplast och kolla datumen på passen. Just dessa datum får jag lov att återkomma till. Men nu måste jag räkna trosorna igen så att de verkligen kommer med. Annars så brukar DE vara just de saker som jag glömmer bort.....till mig själv ;)
Men hey, jag är ju mamma. Jag klarar mig väl utan trosor?
 
God natt!
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Katja

Snön behöver du nog inte oroa dig för :) Kallt som attan har det blivit och det kommer det fortsätta vara enligt prognos. Så nog kommer du få din vinterlängtan mättad och barnen kommer aldrig vilja åka hem ;)

Svar: Ja jag kalkylerar att TVÅ veckor borde vara nog för oss att vilja åka tillbaka till värmen, jag menar regnet som varit sista veckan här ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-02 @ 07:52:21
URL: http://isnusmumrikens.blogg.se
Postat av: AnneliH

Ja, det är ju övervikten som man räds. Sura pengar om man råkar ha packat för mycket. Vi brukar alltid väga väskan med en fiskevåg som vi sen tar med :) Hoppas det finns mer snö dit ni ska...här ligger det bara lite vitt puder. Härlig 1:a advent till Er!

Svar: Övervikt ja, surt. Jag kommer ihåg när jag tog med en hel sänggavel från Sverige hit UTAN några som helst problem eller överiktsavgifter. Det var tider det ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-02 @ 09:08:20
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0