Skrivet den: 2012-12-12 Klockan: 15:15:00

Här leker vi och busar - LIVE

...pâ lek- och bus-landet i Örebro.
Ingen rast ingen ro ;)
Vi och ca 5 familjer till, det är inte trângt kan jag lova. 5 familjer varav 3 av dem är pappalediga pappor med barn/bebisar. Vilket land Sverige är. Har aldrig sett nân pappaledig pappa hemma i Las Palmas. De FINNS säkert....eller inte SÂ säkert kanske ;)
 
Som utlovat sâ blir det LIVE-bloggning här-i-frân. Men det var pâ hâret. Nâgot är VÄLDIGT konstigt här och jag ska inte bara skylla pâ wifi:n för man vet ju aldrig säkert.
Men trögt är bara förnamnet ;)
 
13:15
Vi anländer till L&B-landet efter att BARA ha kört fel EN gâng. Inte illa pinkat för en utlandssvensk som fâtt lämna privat-chaffisen hemma ;)
 
En runda kring stället och vi lokaliserar allt viktigt sâsom vattenkranarna OCH toaletterna. Ungarna försvinnern som yra höner och jag slâr mig ner i restaurangen för att försöka fâ igâng det "tekniska kontoret".
 
15:00
EN timme tog det. Men det ska ju ALLTID strula med det tekniska. Det är ju en oskriven lag ;)
Nu är vi igâng i alla fall.
 
 
 
15:15
Lunch och jag gör det OFÖRLÂTLIGA misstaget att beställa Älsklingens kebabtallrik utan att särskillt be om sâsen bredvid. Älsklingen är nämligen allergisk mot sâs, den ende i vâr familj, där övriga medlemmar är sâsgalna.
 
Som tur är, är sâsen som kommer INTE den dödliga varianten ketchup, utan en mer ätlig variant kallad tacossâs som har blivit accepterad i Älsklingens strikta kostcirkel.
Phu!
Det kunde ha kostat mig livet ;)....eller en extra keballtallriksbeställning.
 
 
 
 
 
15:30
Lunchen är avslutad och ungara drar iväg som avlöningar igen. Det har gjorts nya bekantskaper bland de fâ själarna som finns här och:
- "Kompisarna VÄNTAR ju"!!!!
 
Jag blir vittne till en rutchkaneolycka med en blodig läpp och fâr bistâ pappaledigs-papporna med vâtservetter. Det känns HÄRLIGT att vara en hjälpande ängel. Även fastän pappaledigspapporna ser väldigt kapabla ut de ocksâ ;)
 
16:20
Tiden drar iväg och ângesten för att straxt behöva meddela ungarna om att det snart är dags att âka hem börjar att infinna sig. Det blir att betala övertid känner jag pâ mig.
 
 
 
 
 
Hittar Irma slocknande i studsmattan och kommer pâ att VISST-JA, ungen brukar ju sova middag. Irma slocknar pâ tre röda i vagnen och det blir dags för mamma att hoppa studsmatta, med förhoppning att INTE kissa pâ sig. Och pappa vill kasta basketboll.
Vi busar vidare...
 
17:00
Inviger killarna i jätte-schackets mystiska värld men Alexander konstaterar efter 3 minutersspelande, när jag "tagit" halva hans armè, att detta spelet var skittrâkigt och sâ sticker han iväg till piratskeppet istället.
Och det kan han ju ha en poäng i faktiskt.
 
 
 
17:30
Jag är en JÄKEL pâ pingis!
Konstigt faktiskt för jag har aldrig spelat eller övat denna sport. Ändâ verkar det som att jag har talang för âtminstânde EN sak i livet ;)
Älsklingen blir skitsur när jag vinner över honom, he he.
 
 
 
 
18:00
Fika med världens stenhârdaste muffins. Men hey, vi trodde aldrig att vi var pâ nâgot konditori, ÄVEN fast det var kondispriser här. Dock mjuknar den lite...he he, om man doppar den i kaffet. Det var väl en jäkla tur.
 
 
 
 
18:30
Dags för tvângstoalett, bön & hotande och förberedelse för hemfärd.
Nu hoppas vi skitungarna sover gott i natt.
Det var allt frân Familjen Kaos idag, som har haft en härlig dag i turistandets tecken.
 
 
I morgon vankas det Lucia....âââhhhhh.
Och i kväll tror jag minsann att detmâste bli glögg.
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vad kul! Då mia barn var små fanns ju inte de där leklanden, men de senaste åren har de poppat upp lite här och var...får väl vänta tills barnbarnen kommer, om typ 10 år eller så ...
Här är det fortfarande vågrät läge som gäller
kram kram

Svar: De har kommit på sista tiden ja och är superbra. Vad skulle man annars göra när det är dåligt väder? ...som det ju INTE var idag. Men vi var tvugna att göra det idag för annars så skulle det inte ha blivit av.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-12 @ 16:09:42
URL: http://jennysviktigaliv.blogg.se
Postat av: AnneliH

Härligt när det finns sådana ställen för barnen så de kan leka av sig :) Kan hålla med om att surfpunkter inte är tillförlitliga i detta land. Vilken tur för dig att du slapp sätta livet till för en sås :)) Hoppas du inte har träningsvärk i morgon av allt "busande"

Svar: Dessa ställen är GULD värda. Bara att släppa ungarna loss och slappna av själv ;)
Yohanna i Las Palmas

2012-12-12 @ 17:41:48
URL: http://www.shaggkvist.se/anneli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0