Skrivet den: 2012-12-23 Klockan: 15:23:32

Här gjorde vi julshopping

...till 100% och jädrar vilken dag vi hade. Vi kom inte hem förens klockan 10 på kvällen och det var ju inte RIKTIGT meningen ;)
Men nu ska vi ha 99% av BÄGGE julaftonarna (en afton flera aftonar?) klara. Ett litet besök i mellandagarna så fixar vi resten....hoppas jag.
 
Vi kom iväg tidigt på lördagsmorgonen. Ja tidigt och tidigt. Tidigt för att vara Familjen Kaos. Morgonrundan fick hoppas över och vi körde på i vårt tempo. Klockan 12 var vi på plats i det BÄSTA köpcentrumet (Las Arenas) och då var det RELATIVT lugnt på trängselfronten.
 
 
 
Men man är väl rutinerad efter ett par år på jul-shopping-fronten.
Trodde jag i alla fall när jag begav mig ut och hade fixat de två VIKTIGASTE punkterna på rutin-listan:
 
1. Tennisdojjor på - för att orka shoppa HELA dagen och inte tappa sugen på halva vägen för att fötterna värker på grund av att jag tagit på finskor för att vilja styla lite bland alla shoppingfina.
No no NOOOOOO.
 
2.  STOR godispåse med till skitungarna att förströ dem med och distrahera dem vid uttråkningsrisk. PLUS chipspåse att ta till vid sockerfall och kön till matstället ringlar sig lååååång. MEN jag är ju rutinerad så jag VET att man inte ska vänta till lunch tid med att luncha. Antingen går man tidigare eller senare. Men inte klockan TVÅ när ALLA vill luncha. Så chipspåsen var bara en nödåtgärd......trodde jag ;)
 
Naturligtvis kom vi till skott med att lunch precis klockan två, precis mitt i rusningen, precis mitt i trängselkaoset vid MacceD. Och NATURLIGTVIS blev vi osams hela högen när blodsockret föll och alla trängdes och vi inte hittade sittplats.
Jag menar HUR svårt kan det vara för Älsklingen att ta ett ledigt bord medans jag går och handlar maten? Han hade ju bara skitungarna och barnvagnen att hålla ordning på ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men vi shoppade järnet, träffade Tomten, åt på MacceD. Det blev visserligen inget fika för Irma blev hysterisk JUST då och skrek så fönsterrutorna höll på att trilla ur och på det viset går jag inte och betalar svindyra pengar för visserligen en jättesmaskig tårtbit, men får man inte sitta ner i lugn o ro (ha ha vad tänkte jag på där) och njuta av den så är det INTE värt det. Så det blev att köpa med chokladbulle i påse och fika i bilen på väg till nästa shoppingcentrum. Där vi hittade det som fattades, träffade ett par vänner och avslutade med en kebab, på kanariskt smaklöst manér.
 
Och så var klockan 22 och vi kom hem, fick ungarna i säng och satte oss ner för att kika i alla påsar med ett glas micrad glögg och fick ångest av att läsa på kvittona.
Ja det är julshopping ;)
 
/Y

Kommentarer
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Tror det heter "en afton - flera aftnar"... men är inte helt 100??!!

Jag känner att jag skulle behöva shoppa där!! Speciellt i Disneyaffären!!
Är shoppingcentret i Las Palmas? Eller åker ni någon annanstans?
Ha en fin jul

Svar: Disneyaffären är som en dröm. LIFSFARLIG! Jag skulle kunna köpa mig varenda prinsessklänning till MIG ;) Ja den ligger i Las Palmas. God jul tillbaka.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-23 @ 15:36:20
URL: http://tjejmorsan.blogg.se
Postat av: Mor & Far

GOD JUL FAM. KAOS KRAMAR I MASSOR

Svar: Puss puss.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-23 @ 21:25:50
Postat av: Freja

Hahaha, julshopping extraordinär!

Jag önskar dig en riktigt God Jul, så hörs vi senare under helgen!

Svar: En god jul tillbaka till er.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-23 @ 22:55:36
URL: http://frejareddevil.wordpress.com/
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

♥♥ GOD JUL ♥♥
Hoppas att ni får en underbar julafton !!
KRAM

Svar: En god jul tillbaka till er och vi har haft det alldeles förträffligt tack.
Yohanna i Las Palmas

2012-12-24 @ 09:38:12
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0